Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вашите гласове: "Жал ми е за Корни, защото няма си на идея, че вече го построиха глобалният комунизъм-сатанизъм"

"Жал ми е за Корни, защото няма си на идея, че вече го построиха глобалният комунизъм- сатанизъм"; "Нека отдадем заслуженото на Корнелия Нинова за недопускане на Истанбулската конвенция в България"; "Действително не ми е ясно как издържа толкова време на толкова врагове - външни и вътрешни"; "Макетата гледат сега към теб Корнело .. ние също ..."; "Жалко, че такова е отношението към единствената жена в българската политика, но просто не беше в час, венсеремос Корни!"; "Ясно е като бял ден - целта е зачеркване на значима страница от българската история и поругаване на паметта на Гоце Делчев, Яворов, Д.Димов, Д.Талев, Хр.Смирненски и мн.др."; "Партия нямат, ще носят политическа отговорност? Ех, "12-те стола"!": безпощадният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Вашите гласове: Корнелия Нинова разлая кучетата

stevo

Нека отдадем заслуженото на Корнелия Нинова за недопускане на Истанбулската конвенция в България. Бори се смело, застана на страната на хората, а не на Станишевия ПЕС и неолибералите. Сега Радев ще може да си направи удобно нео-либерално правителство и да "реши" всички въпроси касаещи българската независимост и достойнство като държава - и Македония, и Истанбулската конвенция, и зелената сделка, и бежанците, и т.н. и т.н. , все неща, за които Корнелия Нинова не бе съгласна.

Чезаре Ламброзо

Ясно е като бял ден - целта е лявосоцджендърските псевдоинтелектуалци да отстранят незабавно Корнелия Нинова от председателското място и БСП да клекне и да се сдуши с Кирчококорчевските шмекери, и до Коледните празници да рапортуват изпълнените задачи - приета ИК, клякане на СМакедония и жертване на българските интереси там - скъсване на пъпната връв на България завинаги с българското население в Македония и зачеркване на значима страница от българската история и поругаване на паметта на Гоце Делчев, Яворов, Д.Димов, Д.Талев, Хр.Смирненски и мн.др., задължителна ваксинация на народонаселението и пр. Много бързат "убавците" 

Виктор

Жал ми е за Корни, защото няма си на идея, че вече го построиха глобалният комунизъм- сатанизъм, и го даваше сърцато и патриотично, а срещу нея има машини, алгоритми и роботи движещи се на друга скорост! Чест и прави, че се опитваше принципно и с добро, при тоя най бесовски външен натиск на дигиталните но марксисти... Жалко, че такова е отношението към единствената жена в българската политика, но просто не беше в час, венсеремос Корни!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Институт в САЩ призна, че е финансирал експерименти в Ухан, в комунистически Китай

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Кики

Не Нинова, а днешното изявление на Кирчо П. за отношенията ни с Македония ще ме накарат да не гласувам на балотажа.

ввв

Макетата гледат сега към теб Корнело .. ние също ...

Голяма работа е г-жа Нинова!

Моите уважения! Действително не ми е ясно как издържа толкова време на толкова врагове - външни и вътрешни... Здраве и търпение, защото много хора я обичат и ценят.

зелен чорап от НАТО

Тия с 27 те ченгета от ДС са се разподскачали. Корнела разлая кучетата. 

Flick

Лелеее, колко много загрижени за горката нинова...хахаха. А изборният резултат на бсп е логичен предвид противоречивата политика, която водеше не само към Радев, а и към реалната борба с герб и дпс. Всъщност, почти съм сигурен, че пак ще се кандидатира за председател януари. Хитра е корнелия, но доста се надценява.

Абе стига с тази Нинова! Това ли е най-важната новина, че виси половин ден начело?

Даже за ковида пропускате да пишете покрай тези избори! А мен силно ме интересува в коя тъмно-червена зона сме? Защо не пишете как в "цивилизована" Италия полицията обискира жилища и обвинява в "омраза" неваксинираните, тоест те вече са престъпници по подразбиране. Все пак това е родината на фашизма! 

Наблюдател

След промените БСП управляваха само един мандат. Този на Станишев. Но когато имаха повече депутати в НС оказваха влияние и това най-добре се вижда от държавният бюджет, когато министерството на труда и социалните грижи получаваше най-много пари. Но ... дойде Бойко Борисов и ВСЯКА година по негово време, най-много пари получаваше МВР. Парите за министерският съвет се увеличаваха всяка година, както и парите за МВР. А парите за здравеопазване и образование почти не се увеличаваха и дори някои години намаляваха. В резултат, народа мре и простее. В България останаха само простаците и сега си избират простаци да ги управляват. Нямат друг избор. 

отвратен

С повърхностно четене и коментиране до никъде няма да стигнем, Петков всъщност предлага да има комисия, с участие не само на историци, но и на политици, бизнесмени, хора от културата, които да работят по темата с РСМ и всеки месец да отчита пред народа какво е свършено. А не както сега - една комисия от историци, които съобщават на 6 месеца, до къде са я докарали. С Македония е нужна огромна дипломация, как Гърция успя, а ние не и чия е вината отношенията да са толкова зле? 

съждител

Наистина съм ужасен! Този човек действително си вярва. Той е в състояние на обърканост и постоянно повтаря едно и също, сякаш воден от дълбока убеденост, че опонентите му ще се сепнат, ще се отърсят, пък изведнъж ще вземат да разберат, че са пропускали нещо много просто, много очевидно. Докато си мисли, че ще ни убеди, това момче издава ясни сигнали, че той просто няма абсолютно никаква представа за генезиса, смисъла и съдъжанието на този проблем. Не е удачно да се говори за пречещата история, г-н Петков! На вас очевидно нещо друго ви пречи. Колкото повече разсъждавам, стигам до абсурдния извод, че на вас ви пречи България! Това, че вие не познавате историята на Родината си е сам по себе си голям проблем и прави мераците за премиерско място човешки незащитими. Непознаването на историческите смисли, политическите изводи и рискове и причинно-следствените връзки е непростимо. Очевидно е, че в този формат и в писмен вид, по анонимен почин не мога да ви убедя. Въпреки известната примитивност на ааргументирането в спор чрез даване на примери, предлагам неангажиращо да се размислите, защо Гърция води 30-годишен спор с "Македония" заради претенции по лица и събития, които са с отдалеченост от поне 2400 години? Те всъщност са и още по-стари, но аз не искам да назидателствам! 

Кики

И какво ли още друго би могъл да измисли един човек, който не е учил българска история, а канадска....? 

ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНИ АМЕРИКАНСКИ СЛУГИ БЪРЗАТ ...!

... защото портиерът на американското посолство им е дал срок до 15 декември да пуснат в ЕС северните македонци. 

Най-големият проблем, непреодолим,

на българите е злобата и завистта към по-добрите и по-успелите. Пари се печелят, икономика и връзки се създават, всички тези неща ще потръгнат. Но манталитетът и гадните човешки кусури не се изкореняват и винаги ще ни дърпат назад! Пояснение: Аз ично гласувах за БСП, за младото и средно прогресивно и образовано крило и за последователния им лидер въпреки десноцентристките си убеждения. Желая успех на момчетата от новата партия, пък ние ще помагаме....Последно място на България по всички важни показатели е голям срам, с който никой не бива да се примирява! 

OLD

Партия нямат, ще носят политическа отговорност? Ех, "12-те стола"! 

Зелен чорап от НАТО

Ами то само герб и дпс са живи значи ще преговаря с призраците на ДБ ИТН и БСП. 

Василев: Първата реформа е да „зачистим“ правосъдната система

Без Сталин по сталински? 

МММ

Превратът вече е факт, човекът още не е станал премиер, при това в нарушение на закона, но вече ще маха който му скимне... Дайте му власт и ще видите такъв лов на вещици, че свят ще ви се завие... 

И по каква процедура минпред (бъдещ) може да сменя главен прокурор?

Тоя е по-невеж и от Боку. 

Желев Желязко

Челен сблъсък с Гешев?Това ми харесва! Явно Гешев чака държавния весник.И Кирето е решил да контраатакува?Смяната на власта изисква и смяна на собственоста.Държавно за крадене още има и фондове ще има,но конкуренцията трябва да се експропеира.Само Рашков не стига.Трябва и гл.прокурор.Но тоя само хвърля анонси.Вероятно е определен за отстрел.Политически отстрел.Не буквален.И Янев да цъфне като компромис я като служебен я като експертен мин.председател.Кирето обаче си проправя пътя към СЦЗ.Вероятноста Радев да е президент е по-малка от 50%.Кирето ще увисне във въздуха ,а Гешев не изглежда да е смирен християнин и да прощава.Шапка свалям на Б.Борисов.Далновиден човек.Много бързо се ориентира ,че Радев му е главната заплаха и рано взе мерки. 

ИСКАМ !

Главният Прокурор да повдигне незабавно обвинение на лицето Кирил Петков за извършено престъпление по чл. 311 от Наказателния Кодекс на Република България - документна измама ! Попълване на декларация с невярно съдържание, от което са произтекли вредни последствия за страната ! Имали сме незаконно назначено лице за министър, подписване са нищожни правно актове ! Нека господин Главния Прокурор да се позове и на решението на КС за грубото погазване на Конституцията на РБ от лицето Петков ! Лицето Петков да се задържи под страж, докато трае следствието , защото то очевидно не осъзнава обществената опасност на поведението си , както е и вероятно да извърши нови престъпления с цел да прикрие следи , факти и свидетелства. 

Онзи

Този е по-голям въздухар и от Борисов. Скоро и лелките ще го разберат. Народната любов ще бъде кратка, вероятно много кратка. Кирчо, подай отново документи за канадско гражданство, защото тук може да ти стане тясно. 

Д.Д.

100 дни толеранс им се полага. Да им го дадем. 

наблюдател на премрежините погледи.

По- скоро ще трябва да изтърпим и тях. Да отчетем поредната загуба на време и пари, т. е. блага. Тя думата наивност не случайност се асоциира с лековатост ??? За тяхно и наше съжаление е ясно, че леко и бързо нищо няма да може да се промени дори и всички партии да са заедно, а не разделени. То ако беше лесно всички досега биха го направили за тези 30 години а и преди това 45г. Но всеки , който се е докосвал до истинско управление знае , че това е несериозно. Има редица пречки от върешени международен характер, обективни и субективни, личностни и такива на нацията, бита, традициите, нравите. И много ясно прилича по времето на управлението на Кирил Петков като служ. министър и кандидат депутат. Многобройни гафове и грешки, което води до извода, че е има на какво да се учи, но защо на наш гръб??? Изброявам а да да се онагледи: 1. проблема с гражданството му и нарушение на конституцията; 2. то горното последва и проблем с декларацията му и наказателна отговорност. 3. Проблем с Търговски регистър и софийски градски съд по разни регистърни производства; 4. После каза нещо че ББР е раздала над 42 милиарда лв. за няколко седмици; 5. Назначи по непрозрачен начин на бързо всички съученици, състуденти и семейни и бизнес партньори и техните съпруги /Лорер/; 6. Постоянно се меси в независимата съдебна власт с кадрови решения/ Прелага Лозан Панов, сменя Гешев/ без да има такива правомощия; 6. Наруши Изборния кодекс и агитира в деня за избори и ще бъде глобен. 7. Самопредложи се за Премиер, каза: " Аз ще бъда"; Тези му редица , но и изчерпателно посочени грешки ще се отрязят в бъдещето му управление, което ще трябва да ги инкасира и понесе, няма празно и не наказано. 

Това беше добър хо - Лозан Панов да свали процентите на ДБ и те да отидат при ПП

Много добър ход. Лозан Панов, с посланията си, отблъсна избирателите от ДБ. Те гласуваха за ПП и осигуриха победата над ГЕРБ. Иначе това нямаше да се случи. Много хитър ход. Браво! И аз гласувах за ПП. Само в тях ми е надеждата за вкарване на мафията в затвора. 

Кара

Герб ще съществува до тогава, до когато Борисов иска да се занимава с политика. За всяка партия е нужно да бъде известен период в опозиция, това я чисти от паразити. А, какво ще направи ПППП, дали ще успее да сглоби коалиционен кабинет и каква политика ще води този кабинет - тепърва ще видим. Не очаквам нищо добро, поради факта, че К. Петков нарушава без да се притеснява Закони и Конституция, поради заявения от него за нов подход към проблема с РСМ и триморието и предвид икономическите показатели в месеците, когато той и Василев управляваха България като министри. 

Пророк

Отново ще има управленска криза! След 4-5месеца-отново избори! Този път с 10-15 % активност! 

Последователка на Пророк

И аз мисля, че скоро пак ще има избори. Още на ранна пролет даже. Но не заради “управленск криза”, както казвате. Този път , според мен, криво-ляво ще се разберат за правителство. Но пък на него ще му се наложи да наложи локдаун на неваксинираните най-късно след Нова година. Това ще скара новия консенсус на “Промяната” и някой ще напусне. Така до март- април, най-късно през май отново ще насрочат избори. А дали ще излязат само 10-15% - съмнявам се. Епилептоидите са най-масовата психо-група и те отново ще си намерят Пророк за следване. 

Долнопробната стилистика

и семантика на изказванията на някои дами и господа тук, някак ми напомня политическото говорене на един известен и извънредно втръснал ни партиен лидер... да не му споменавам името. Толкова ли е трудно, да се изкаже мнение без вулгарно клеветене и пяна на устата? Опомнете се, хора - мизантропията е тежък психологичен проблем, а не ценност!

Източник/ци: Вашите гласове: Корнелия Нинова разлая кучетата | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!