Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Гласувайте, българи! Мафията се е съюзила срещу Радев, ще пробута Герджиков!

Кирил Петков призова българите масово да гласуват, защото Анастас Герджиков е опасен!

Анастас Герджиков е опасен за България. Той ще получи пълната подкрепа на мафията и цялата машина на задкулисието, само и само да отстранят президента Румен Радев.

Кирил Петков призова да гласуваме за Румен Радев!

Това заяви днес победителят в изборите Кирил Петков, който е и най-вероятният бъдещ премиер на страната. Той призова всички българи за подкрепа и да дадат рамо на най-добрия държавен глава до момента – Румен Радев.

„Причината да мразят Радев и да искат да го отстранят, е честността и доблестта му! Президентът се изправи срещу тях, което те не могат да му простят. Сега ще направят всичко, за да поставят на поста своя си човек – Анастас Герджиков, който да попречи на съставянето на кабинет.

Целта е да не се сформира кабинет и партиите на задкулисието да назначат свой служебен, с правомощията на Анастас Герджиков. Затова, хора, призоваваме ви – излизайте! Излизайте на балотажа и гласувайте за Радев“, каза Кирил Петков.

Той също така помоли хората да не се заблуждават от голямата разлика и преднина на Радев на първи тур.

„Обикновено хората се успокояват, казват си, че победата е сигурна, но не е! Най-големите обрати и загуби стават точно по този начин – когато ние сме спокойни, а враговете действат и атакуват масово. Нека не им го позволяваме!“, призова Кирил Петков, цитира informiran.net.

Източник/ци: Кирил Петков: Гласувайте, българи! Мафията се е съюзила срещу Радев, ще пробута Герджиков! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!