Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Половин милиард в чекмеджето за 10 месеца от АМ ”Хемус”. Фирми отчитали на Capo di tutti capi

Девет фирми, получили огромни суми предварително за бъдещи дейности по автомагистрала „Хемус“, са отчислили между 40-60% за върховния вожд. Става дума общо за около 4,5 млрд лева от юли 2020 г. до месец март 2021 година. Към Capo di tutti capi са поели около половин милиард. Други над 400 млн лева отишли към неговите донове. Списъкът е наличен – фирма по фирма.

Това разкриха пред Фрог нюз източници, близки до тайните служби и прокуртурата. Скоро той ще бъде приложен към доказателствата в разследванията и даване на съд на баш мафиота от миналото управление и негови авери.

Фирмите са 20, 9 от тях са отчитали на боса, а другите – към доновете.

Биковци, дончевци, харизановци, митовци и сачевици ще писнат, че няма доказателства. Герджиков с влажен поглед ще смотолеви, че няма нищо общо.

Доказателства обаче има бол! В мига, в който си тръгнат главният прокурор Иван Гешев и председателят на КПКОНПИ Сотир Цацаров, папките ще поемат към съда.

На Capo di tutti capi са му обещали, че всички следи ще бъдат заметени. Излъгали са го. Следи има и се вижда накъде водят.

Помислете какви щяха да са пенсиите и заплатите, ако този не беше толкова алчен!

Frognews.bg

Източник/ци: Половин милиард в чекмеджето за 10 месеца от АМ ”Хемус”. Фирми отчитали на Capo di tutti capi – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!