Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Кабинет ще има! Подписахме присъдата на Борисов и мафията му!

Кирил Петков е най-вероятният нов премиер на България!

Кирил Петков и Асен Василев заслужено поливат победата си от парламентарните избори вчера. Те отвяха Бойко Борисов и ГЕРБ като ураган и показаха на самодоволния човек от Банкя, че отдавна вече е бита карта.

Кирил Петков е категоричен – България ще има правителство

Борисов обаче не само няма да може да управлява държавата никога повече, но и присъдата му е подписана. Щом Кирил Петков стане премиер на България, което е най-вероятното развитие на нещата, Бойко и ГЕРБ отиват в дълбоко забвение.

„Четвърти избори няма да има! И това го гарантираме на хората, които се побъркаха през последните месеци. Избирателите дадоха гласа си, изразиха своето желание какво да е бъдещето на страната, а оттам насетне трябва да поемем ние.

Длъжни сме да оправдаем доверието на българите и не да ги изпратим на поредния вот след междупартийни скандали, а да съставим кабинет. Такъв ще има, уверяваме ви в това! С първата задача мафията на Борисов да бъде аут и да си понесе последствията от годините грабителство и съсипване на страната“, категоричен е Кирил Петков.

Той заяви, че „Продължаваме промяната“ са готови на преговори и компромиси с всички партии като условието е едно – гарантирана борба с корупцията и прозрачна работа в полза икономиката, здравеопазването, образованието, покачването на доходите и развитието на държавата, пише actualno.com.

Източник/ци: Кирил Петков: Кабинет ще има! Подписахме присъдата на Борисов и мафията му! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!