Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вацев: Да поздравим американското посолство с новия ляволиберален център, който ще управлява България

"България ще има ляволиберален център, който ще доминира над останалите българските политически сили. За това може да бъде поздравено американското посолство, защото то отдавна иска България да има ляволиберално правителство и го постигна с обикновена и добре замислена интелектуално-политическа схема".  Това каза пред БНР анализаторът Валентин Вацев. 

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Вацев: Да поздравим американското посолство с новия ляволиберален център, който ще управлява България

Валентин Вацев. Снимка: Ани Петрова, БНР

Според него трите основни задачи пред новото правителство са приемане на Истанбулската конвенция, България да престане да пречи на РСМ към Европейския съюз и включване на страната в подготовката на нов карибски кризис в Черноморието - създаване на нови американски военни бази. 

"Хоризонтът на това правителство ще е не повече от година. Тези хора имат да изпълнят три задачи, които се решават сравнително бързо, след това може да се разчита на пропаганда, на агитация, на чуждестранна помощ". 

В предаването "12+3" Вацев коментира проблемите в БСП и в ГЕРБ: 

"БСП има не лидерско-управленски проблем, а проблем с идейно-политическата си идентификация. ГЕРБ не е правена като партия, която да живее в опозиция. БСП може да живее спокойно в опозиция, но ГЕРБ е замислена като фаворит на новата българска история, като сила, която никога няма да мине през опозиционен период. ГЕРБ са приятели на всяка власт". 

По думите му протестните партии остават в 2020 година, ДБ са в упадък. 

Анализаторът подчерта недоверието на обществото към собствената му политика - двама на всеки трима българи са се отказали да се занимават с политика, а "това е най-големият проблем на България":  

"България е отвратена от досегашните си три десетилетни политически експерименти. Лошото е, че не се виждат филизите на новата политическа култура. Страшният резултат на тези избори е, че когато избирателната активност падне под 1/3, резултатите са случайни, всичко това, което виждаме, е игра на призраци в тъмна нощ. Тези политически конструкции нямат политическа представителност... България върви по своя политически път, който е близо до последния знак, че пътят е затворен". 

Интервюто с Валентин Вацев можете да чуете в звуковия файл. 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Институт в САЩ призна, че е финансирал експерименти в Ухан, в комунистически Китай

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Източник/ци: Вацев: Да поздравим американското посолство с новия ляволиберален център, който ще управлява България | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!