Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов е забравил, че той превърна изборите в едно огромно престъпление, в схема, в далавера

БОРИСОВ е забравил, как преди избори сменяше шефовете на областните дирекции на МВР! Как копоите от частния ДАНС на Цветанов обикаляха градовете и общините и „агитираха“ по списък бизнесмени и собственици на фирми с персонал. Директно им поставя „квоти“ колко гласове искат от техните служители, или Инспекцията по труда и НАП чукат на вратата.

Борисов е забравил, как неговите кандидати за депутати мъкнеха развързаните чували с бюлетини в РИК!

Борисов е забравил, как в малкото НДК му носеха куфарчетата с „шест нули“ кандидати за министри и депутати. Някои си плащаха „десятъка“ в пачки, други в кюлчета, а трети в суджуци.

Борисов е забравил, как кметовете му привикваха общинските служите един по един преди избори и искаха от хората списъци на гласуващи за ГЕРБ, или ги чака уволнение.

Борисов е забравил, как МВР охраняваше дилърите, които купуваха гласове в ромските квартали, а патрулките ги пазеха на десет метра от тях.

Борисов е забравил, че той превърна изборите в едно огромно престъпление, в схема, в далавера, в търговия. Превърна цялата ни държава в кочина.
А сега реве, че някой „рови“ в машините и щял да манипулира изборите.
Все едно педофил да реве, че някой тормози децата. Жалък рев на жалък мухльо, който ще бъде запомнен с едно чекмедже и един розов презерватив.
#ЧаоБуда
#БОЕЦ

Източник/ци: Борисов е забравил, че той превърна изборите в едно огромно престъпление, в схема, в далавера – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!