Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мая Манолова подпечата присъдата на Борисов, никога повече няма да се върне на власт!

Мая Манолова е човекът, който ще сложи тотален край на опитите на Бойко Борисов да се върне на власт!

Влиза в парламента

Допреди няколко седмици положението на “Изправи се БГ! Ние Идваме!” изглеждаше плачевно, тъй като изхвърчаше от бъдещия парламент, но към днешна дата вече е друго. Партията на Мая Манолова отново ще мине бариерата от 4%, сочат последните социологически проучвания, пише Alarmanews.com.

Нещо повече, именно партията на Манолова ще изиграе решаваща роля за създаването на правителство. След последните изказвания на Кирил Петков стана ясно, че той иска да работи с ИБГНИ.

Очаква се ГЕРБ отново да е първа политическа сила, но отново да няма с кого да направи коалиция и да се принуди да отстъпи мандата си.

Счита се, че второто място ще бъде заето от “Продължаваме промяната” и президентът Румен Радев ще им връчи мандат за съставяне на правителство. Кирил Петков и Асен Василев пък от своя страна ще поканят в бъдещия кабинет хората на Мая Манолова, “Демократична България” и евентуално БСП.

Мая Манолова с решаваща роля за бъдещия кабинет

Влизането на ИБГНИ в парламента се оказва от изключително важно значение, тъй като без тази партия правителство няма да може да бъде съставено. “Продължаваме промяната” никога няма да покани за преговори ГЕРБ или ДПС, както заяви кандидатът за депутат на тази партия Христо Петров (Ицо Хазарта).

Така се оказва, че Мая Манолова ще бъде в основата на окончателния крах на Бойко Борисов. Тя не спира да му нанася удари, тъй като през лятото успя да го осъди за клевета и да го накара да й плати 10 000 лв.

Източник/ци: Мая Манолова подпечата присъдата на Борисов, никога повече няма да се върне на власт!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!