Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво да очакваме от американския проект „Продължаваме промяната“:

Няма съмнение, че зад новоизлюпената партия „Продължаваме промяната“, оглавена от двамата служебни министри на Румен Радев, плътно стои американското посолство.

Институт в САЩ призна, че е финансирал експерименти в Ухан, в комунистически Китай

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

А кръстник на проекта е самият БГ президент. Неслучайно той си замълча за канадското гражданство на Кирил Петков, както и за назначения от Асен Василев данъчен измамник Румен Спецов за шеф на НАП. Румен Радев заяви, че България трябва да работи за синергия с американската външна политика и партията на двете му протежета е създадена именно с тази цел.

ПП е направена по калъп като всички предишни подобни инженерингови западни изкуствени политически проекти у нас – кухи лозунги, липса на каквито и да било идеи и двама- трима симпатяги отпред, които да се снимат и да говорят общи приказки пред медиите. И най- важното – пълно мълчание по ключови политики, както вътрешни, така и външни. Прави впечатление, че ПП, която в момента се бори за второ място, т.е., много вероятно е да получи мандат за съставяне на правителство, избягва горещите теми като ковид кризата, мерките срещу пандемията, икономически и социални политики, външни политики… Единственото, което повтарят до втръсване е мантрата, че са почтени и ще борят корупцията. Но произнасяни от подобни компрометирани персони като Кирил Петков и Асен Василев тия твърдения звучат наистина смехотворно. Та Конституционният съд преди две седмици уличи Петков в лъжа за гражданството му. А ако е излъгал за това, само и само да получи поста икономически министър, можем да си представим какви ще ги върши когато стане премиер.

Ето и кои са основните американски политики, които ще бъдат прокарвани от новия управленски популистки проект на САЩ у нас:

България скорострелно ще изтегли ветото си срещу Северна Македония за членството й в ЕС: САЩ  неведнъж са се изказвали остро срещу българските спънки за влизането на Скопие в ЕС. Страната е част от американски геополитически възел на Балканите, който цели да задуши проруска Сърбия: Така че, това ще е основна точка във външната политика на „Продължаваме промяната“. Интересно защо нито един журналист досега не им е задал подобен въпрос, но както казахме, мълчанието в България е ключ към успеха в политиката. А също и това да даваш интервюта само на купени и контролирани журналисти.

Приемане на Истанбулската конвенция. Брюксел неведнъж се е изказвал критично срещу България, тъй като страната ни отхвърли ратифицирането на документа. Позицията ни се затвърди и с решение на Конституционния съд, който отсече, че в България има само два пола – мъжки и женски. Не като на Запад, където се радват на значително по-голямо полово разнообразие.

Предоставяне на черноморска база на НАТО, за да сдържа по-качествено агресивната Русия, която сегиз-тогиз проявява висша наглост като провежда военни учения на собствена територия. Апропо, българските власти мълчат вече цяла седмица след обвинението на Сергей Лавров, че България се готви да предостави нова военна база на САЩ на Черно море. Официозите дори избягват да коментират темата и разбира се, никой не смее да пита двамата харвардци и топ любимци на Джо Байдън и Румен Радев за тяхната позиция. Явно както стана и с предишния американски проект ГЕРБ – ще я научим, като вземат властта. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Източник/ци: Какво да очакваме от американския проект "Продължаваме промяната": - Скандално

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!