Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1-1,5 млн., без предварителни заявки, като си плащаш по 20-30 хил. лева такса – това може да се случи само в българска банка

Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1-1,5 млн., без предварителни заявки, като си плащаш по 20-30 хил. лева такса – това може да се случи само в българска банка.

И с активното участие на банката в схемата. ГДБОП не казва коя е, но е близо до ума, български са останали само 3 банки.

Дали ако посоча с име банката на бившата сервитьорка, банката на сикаджиите или на онази с краен собственик в Кипър ще ме съдят?

Такива схеми се правят, като се изплащат комисиони в брой. А и тези милиони, платени авансово и неизтеглени в брой ще изчезнат. Фирми ще фалират и т. н. Така е ставало в Италия с фирми на мафията. Може да е вече тривиално, ама ние наистина си имаме работа с мафия. Както казваше Христо Калчев – у нас мафията си има държава.

И когато полицията се опитава да разследва, мафиотският бос нарича това предизборни репресии.

ПП – да подскажа една идея на службите – парите може въобще да не се напускали банката. Описах един такъв случай – Инвест банк на Петя Славова плаща в брой 1,1 млн. лева на ром, събирач на железа, който се е регистрирал с фалшиви документи като управител на фирма, на която банката дължи пари. И ромът уж взел милион, после при разпити казва – ами те само ме накараха да се подпиша, обещаха 1000 лева, ама ме излъгаха, дадоха ми 900.

Няма осъдени за този случай, няма виновни, няма …нищо. Слагам линк отдолу с този случай, на когото му е интересно да чете.

Иван Бакалов

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!