Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лъснаха скандални снимки на масона Пламен Узунов

Лъснаха скандални снимки на масона Пламен Узунов

Снимки, които доказват по категоричен начин, че Пламен Узунов, съветникът на президента Румен Радев, е ръкоположен като масон в ложата „Слънце ориент“ на пловдивския олигарх Георги Гергов, публикува „Афера“.

От кадрите, свалени от видеозапис, се вижда как бившият МВР шеф е съблечен гол и е с черна превръзка на очите съгласно масонския ритуал при ръкополагане на нов член. Не е известно кога Пламен Узунов е приет в ложата на Георги Гергов. Според засега непотвърдена официално информация и президентът Румен Радев е масон в ложата „Слънце ориент“.

В масонската ложа „Слънце ориент“ на Георги Гергов членува и друг президентски съветник – Николай Копринков, за когото бившия премиер Бойко Борисов наскоро обяви, че контролира коннтрабандните канали. Масони в ложата на Георги Гергов са и други назначени на ключови държавни постове – министъра на правосъдието Иван Дерменджиев, зам.-министъра на вътрешните работи Емил Ганчев, зам.-директора на Главна дирекция „Национална полиция“ Атанас Илков и директорът на пловдивската полиция Димитър Балев.

Президентският съветник Пламен Узунов бе арестуван миналата година заради теч на информация и корупционни схеми с олигарсите от Русе братя Бобокови, но обвинения не му бяха повдигнати.

Преди няколко месеца Пламен Узунов бе заснет на „делова“ среща с бившия митнически шеф Петко Петков в столичния ресторант „Ловен парк – Виктория“, на която комуникираха помежду си с бележки, а накрая Узунов си тръгна от заведението с обемист плик.

Според обясненията на митническия бос, Пламен Узунов му издействал животоспасяваща операция в Швейцария и в знак на благодарност му купил кутия пури и бутилка ром. Веднага след срещата им племенницата на Петко Петков – Евелина Харизанова, бе назначена за шеф на „Митница Тракийска“, която отговаря за почти цяла Южна България.

Законът не забранява членство в тайни общества, но всички държавни служители са длъжни да декларират членството си в затворени общества и кръгове по интереси.

"Елит"???: Пламен Узунов целувал @... и в@... при ръкополагането си

Източник/ци: Лъснаха скандални снимки на масона Пламен Узунов - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!