Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Щерката на депутат от ГЕРБ стана съдия в Харманли с купена диплома (Таня Станкова е дъщеря на Георги Семката – търговец на гласове №1 в Южна България) + ДОКУМЕНТИ


Гошо Семката е търговец №1 на гласове за ГЕРБ в Хасковско, а щерката му - Таня, е съдийка с купена диплома

Поредната калинка на ГЕРБ бръмчи в съда – щерката на депутата на хунтата от Хасково и търговец на гласове №1 в Южна България Георги Станков-Семката – Таня Георгиева Станкова, е набутана за съдия по вписванията към Районния съд в Харманли с фалшива диплома!

Наш източник от Темида предостави и доказателства затова, че депутатската щерка преминала без проблем през „ситото” в правосъдното министерство през 2019 г., когато министър беше карикатурният юрист Данаил Кирилов – Барни Ръбъл.

ЕГН-то на гербаджийската щерка завършва на 67 в менте-дипломата….

Това е чудесен повод прокуратурата да докаже, че е жива и да проучи как, откъде и срещу колко пари калинката на ГЕРБ се прави на съдия с купена диплома.

Въпреки че документът на Таня Станкова за магистър по право и професионална квалификация юрист е подпечатана с „Вярно с оригинала”, в документа няма нищо автентично.

…а в трудовия й договор, подписан от Данаил Кирилов, изведнъж окончава на 76…

Родената на 21 септември 1983 г. „йористка” уж била завършила със среден успех 4,11 и успех от държавните изпити среден 3, положени през февруари 2015 г., но печатът на дипломата е умишлено не се чете, а и самият документ няма номер.

Фалшива, но с относително реална представа за възможностите на притежателя

За стойността на ментето може да съди сами по факта, че през 2019-а, когато депутатската щерка с фалшива диплома е сключила трудов договор с Министерството на правосъдието на Барни Ръбъл, в който Таня Георгиева Станкова е със ….сгрешено ЕГН, гневи се източникът на Narod.bg.

„Случайно” се оказа, че вместо с 67, единният граждански номер на гербопитечката завършва на 76, а реално такъв човек няма. Така, ако бъде уличена, че е станала съдийка с фалшив документ, дъщерята на изборен търговец №1 Георги Станков – Семката ще претендира, че не става дума за нея, а за съвсем друго лице.

Диплома без номер гарантира летящ старт в живота, ако си от престъпната банда на Бойко

Въз основа на фалшивия документ гербаджийската щерка е назначена за съдия по вписванията в РС-Харманли в 2193,30 лв. стартова заплата.

И още една измама от свикналите на престъпления кадри на Бойко Борисов – докато се прави на съдия с нула юридически познания и фалшив диплом в джоба, Таня Георгиева Станкова върти две търговски дружества, но с фамилията Кацарова.

Наглата калинка на ГЕРБ стои зад „СГ 1116” ЕООД, където е едноличен собственик на капитала, и зад ЕТ „Стилян – Таня Кацарова”, което също е повод прокуратурата да се задейства и за изчегърта некадърницата от съда в Харманли.

Гербаджийската фамилия Станкови стана за резил преди време с новината, че и двете дъщери на депутата от ГЕРБ-Хасково Георги Станков (на снимката), прочул се с тортата гарнирана с пачки евро, са пазарували супер евтини жилища на „на зелено” в сграда, в която апартамент има… баща им.

Таня Станкова, която е съдия по вписванията в Районен съд Харманли, /на снимката от чалга купон/, е броила  51 305 лв, за апартамент 56 кв. м. и гараж 13 кв.м., а Весела Русева 53 305 лв. за подобен имот. Истинските цени в този район са поне двойно по-високи към момента на сделката…

Източник/ци: Само в Narod.bg: Щерката на депутат от ГЕРБ стана съдия в Харманли с купена диплома (Таня Станкова е дъщеря на Георги Семката – търговец на гласове №1 в Южна България) + ДОКУМЕНТИ - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!