Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Богомил Бонев: Този път МВР хвана механизма на кражбите, Борисов е затворник!

Богомил Бонев вярва, че краят на Борисов е близо!

Краят на Бойко Борисов е близо. И то не само в политиката, но и на свобода. Това смята бившият вътрешен министър Богомил Бонев, който знае, че МВР е направил огромен пробив. И най-сетне е хванал точните механизми на кражбите на мафията, оглавявана от лидера на ГЕРБ.

Богомил Бонев вижда Баце зад решетките

„МВР и Бойко Рашков доказаха, че наистина работят. И направиха голямото разкритие – за чудовищно пране на пари от бившите ни властимащи, особено от партията на Баце.

Банките на Цветелина Бориславова и Маджо са заподозрени в тази схема и сега трябва Рашков да ги изпрати в САЩ, за да се допълни списъка „Магнитски“.

Бацинка орева орталъка, че нямал банка. Някой да е твърдял нещо подобно?! Стана ясно, че банките не са негови, но са на много негови хора. Там, в тези две банки, са изпраните пари. А това, което шумоли в чекмеджето на Борисов, са му за джобни разходи“, коментира Богомил Бонев.

Той заяви, че за първи път от години насам вярва в служителите на родната полиция и следствие. И е наясно, че съд и осъдени ще има. При това съвсем скоро след изборите, които Борисов няма да спечели.

Източник/ци: Богомил Бонев: Този път МВР хвана механизма на кражбите, Борисов е затворник! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!