Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев в Сливен: Трябва да има справедливост и възмездие

Той подчерта, че служебното правителство е разкрило много схеми, които са дадени на прокуратурата

Ние не обещаваме, ние продължаваме да работим заедно с всички българи, които си поискаха държавата обратно от мутрите. Освен гнева, площадите миналата година родиха и огромна енергия за промяна, каза вицепрезидентът Илияна Йотова

Сливен е град на непокорния български дух и свободните хора. Питат ме за автомагистрала "Хемус" и тежките инфраструктурни проекти. Преди да питат мен, дължат отговор на всички вас - къде са парите от магистралата? Защото това са вашите пари, заяви президентът Румен Радев пред пълния площад в Сливен.

Той подчерта, че служебното правителство е разкрило много схеми, които са дадени на прокуратурата.

Трябва да има справедливост и възмездие, за които да имаме здрава, ефективна съдебна власт. Затова се борим, каза още Радев.

,,Ние не обещаваме, ние продължаваме да работим заедно с всички българи, които си поискаха държавата обратно от мутрите. Освен гнева, площадите миналата година родиха и огромна енергия за промяна'', обърна се вицепрезидентът Илияна Йотова към симпатизантите в Сливен.

Тя посочи, че пет години с президента Радев са били сред хората в цяла България и са говорили с техния глас.

Върнахме авторитета на президентската институция, не сключваме сделки, нямаме тайни договорки. Влизаме в конфликт с всеки, който работи срещу България. Води ни общият за всички българи интерес, изтъкна Йотова.

Източник/ци: Радев в Сливен: Трябва да има справедливост и възмездие

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!