Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новият шеф на ловно стопанство Паламара Гюнай Кадиров (вдясно на снимката), който отвори любимата резиденция на Бойко Борисов за простосмъртни, вече е уволнен

May be an image of 4 people, people standing and indoor

Новият шеф на ловно стопанство Паламара Гюнай Кадиров (вдясно на снимката), който отвори любимата резиденция на Бойко Борисов за простосмъртни, вече е уволнен. Според информация от Шуменско му е спретнат компромат от фирмите на местния феодал Бейзат Яхя, така че приятелят на Бойко Борисов отново контролира стопанството. Територията пак е с ограничен достъп.

Напомням, че синът на Бейзат – Илтер Бейзатов беше избиран два пъти тази година за депутат от ГЕРБ и сега също е на избираемото второ място в Шумен. Феодализмът отново се връща по този край, ако въобще си е отивал. Действаме за разрушаването му, в Искър, тук, във вилаетите на Ковачки. Защото монопола върху душите води до емиграция, обезлюдяване и ниски доходи. Това е топмисията ни и няма как да сключваме сделки. Срам за служебния земеделски министър Бозуков и въобще за правителството на Радев е това.

Vladislav Panev

Източник/ци: Vladislav Panev - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!