Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков затрива Гешев напълно, праща го в затвора заради Радев!

Бойко Рашков продължава войната с Иван Гешев, двамата не могат да се понасят!

Гешев зад решетките

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков не спира с атаките срещу Иван Гешев. Това стана съвсем ясно след изявлението на Рашков, че ще сезира главния прокурор.

„Ще сезирам г-н Гешев пред друг прокурор, искам да видя дали този човек ще има смелост да застане срещу своя началник“, заяви шефът на МВР, писа Mediapool.bg.

Причината, която Рашков изтъква, е свързана с Румен Радев. Преди година Гешев огласи СРС-та, които уличиха президента, че е назначил на работа любовницата си по онова време Десислава, която сега му е съпруга.

Бойко Рашков е категоричен, че изнасянето на информация от СРС-та публично е забранено и се наказва с лишаване от свобода. Именно тази точка вътрешният министър желае да използва и да прати главния прокурор зад решетките.

Бойко Рашков пак атакува Иван Гешев

Дори и да не се получи, Рашков има план Б. По закон МВР може да задържи в ареста заподозрян в престъпление, дори и на практика да няма официално обвинение срещу него. Точно това може да се случи сега.

Имунитетът на Гешев не играе роля, тъй като в ареста той няма да бъде съден и не се води в затвора. Може обаче да прекара доста време там, което ще е унижение за него пред ЕС, който той толкова хвали и на който толкова много държи.

Източник/ци: Бойко Рашков затрива Гешев напълно, праща го в затвора заради Радев!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!