Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев съобщи дали ще има пълен локдаун

Снимка Булфото

Президентът обяви дали се планира затваряне на държавата.

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата, заяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич.

Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени или да затвори и да получава финансова подкрепа, допълни Радев. 

В подкрепа на служебното правителство и мерките, които се вземат за справяне с кризата около разпространението на Covid-19 се обяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич. 

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса", ,каза още Радев, пише bnr.bg.

По думите му нападките от страна на бившия министър-председател са проява на гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване. 

"Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България."

Източник/ци: Petel.bg - новини - Радев съобщи дали ще има пълен локдаун

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!