Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов разкри има ли дете от Борислава Йовчева

На брифинга на ГЕРБ Борисов проговори за Мата Хари, за чекмеджетата с кюлчета и за това дали има дете от миската, живееща в Барселона Борислава Йовчева.

Ако искат тест за бащинство на всяка, която е решила че има дете от мен… Това са неща, които не ме касаят. Утре може и друг на поиска, коментира той темата в отговор на журналистически въпрос дали твърдението на Ивайла Бакалова, че има дете от Борислава Йовчева, са истина.

„Може и тест за майчинство да ме накарат да направя накрая. На тая възраст знаете ли колко трудно се правят деца. Хайде да не се шегуваме с такива работи. Народът избира и се чуди как да се оправи.", смята лидерът на ГЕРБ.

"Какво е казала Бакалова или еди кой си няма нищо общо с ежедневието на хората. Аз вас питам ли ви за връзките ви и децата ви. Това са лични неща, които касаят всеки един човек", добави лидерът на ГЕРБ.

На въпрос иска ли да се изясни коя е Мата Хари, Борисов отвърна: "Имам достатъчно основания за съмнения. Това са теми от личния ми живот, които не обичам да коментирам. Имам интерес да се разкрие тази лъжа."  

По повод снимките на чекмеджетата в спалнята му, експремиерът заяви: "Снимките са правени, когато ме е нямало, тогава са наслагали тези неща. Грешката й е била, че ме е снимала, че съм там, само че няма вина само тя.", заяви Борисов.  

"Папи Ханс има две страхотни песни, слушайте ги, аз с голямо удоволствие ги слушам. "Да си знаел" примерно. Като сме глупави, ще си понасяме след това шамарите от живота, защото сме подценили ситуацията и сме се предоверили“, вметна експремиерът.

Междувременно лидерът на ГЕРБ призова журналистите да бъде разпитан на всякакви теми, защото нямало въпрос, на който да не може да отговори. "Питайте ме, не ме притеснявате. После ще кажат, че сте дошли, пък не сте ме питали.", поощри репортерите Борисов.

Източник/ци: Борисов разкри има ли дете от Борислава Йовчева - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!