Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да наречеш Радев българоубиец ти, който съсипа здравеопазването за 12 години с безогледните кражби, ти ли, който чрез схеми напълни гушите на верните ти орди от марокански скакалци, опоскали държавата ни и довели до напускането на страната от 2 млн българи

Борисов и клакьори, вашата наглост е съизмерима само и единствено с калните ви душички, загубени някъде из охранените ви телеса. Да наречеш Радев българоубиец ти, който съсипа здравеопазването за 12 години с безогледните кражби / Десислава от Дулово и Симеон от Ловеч завлякоха едни 2 млрд лв от НЗОК и др. подобни/, ти ли, който чрез схеми напълни гушите на верните ти орди от марокански скакалци, опоскали държавата ни и довели до напускането на страната от 2 млн българи, ти ли, който ни наричаше “лош човешки матр’ял”, “тулупи”, “негодници” и още и още. Та точно ти ли, който окраде бъдещето на децата и внуците ни, който издигна простотията и наглостта в ранг на държавна политика, назначавайки на висши държавни постове откровено невежи, малограмотни и слабо културни хора, готови на всичко, за да задоволят ВСИЧКИ нужди на вожда си, но да останат на държавного виме, от което да сучат до кръв. Точно ти ли и декортикираните ти балалайкаджии ще наричате Ппезидента Радев българоубиец?

Обикаляш църкви и манастири, какво купуваш там, а? Поповете може и да те овъртолват в мазните си от блажно раса, но Той гледа! И слава Нему, че не се интересува от саниране и магистрали, а от душата на човека. Е, твоята и на съществата покрай теб отдавна е взета от рогатия, продал си я за някое и друго милионче в евро. С тази лакомия и алчност, ти и ГЕРБ убивате българите и правите опит да ни вземете душичките, но няма да стане! Скоро ще има възмездие!

Цветеслава Гълъбова

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!