Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За 20-тина години Бойко Методиев Борисов нанесе непоправими щети и вреди на България

За 20-тина години Бойко Методиев Борисов нанесе непоправими щети и вреди на България. Затънахме в дългове, икономиката и селското стопанство се съсипаха. Може би някой ден ще излезем от тресавището, колкото и усилия да ни струва това. Но най-голямата щета, която ни донесе присъствието на тоя неграмотен и нагъл екземпляр е, че той създаде среда и атмосфера на абсурда. Превърна се в магнит за посредствени, некадърни, крадливи и алчни кариеристи и те вече са многоброен обществен бранш.

„Прaвитeлcтвoтo трябвa дa пoдaдe ocтaвкaтa. Трябвa oтнoвo дa ce cфoрмирa Нaциoнaлeн oпeрaтивeн щaб зa бoрбa c кoрoнaвируca.“ Тoвa зaяви Дeлян Дoбрeв, вoдaч нa лиcтaтa нa ГEРБ-CДC в Хacкoвo, в прeдaвaнeтo „Лицe в лицe“ пo бТв на 2 ноември, в разгара на предизборната кампания. Разбира се, никой не попита Добрев как така правителството, което е служебно и назначено от президента, може да подаде оставка? И как така отново ще се сформира Национален оперативен щаб за борба с пандемията, ако няма правителство? Как е възможно в ефира на една от големите телевизии да се произнасят такива грандиозни тъпотии? На каква формална и политическа логика се подчиняват тия глупашки разсъждения и безумни „идеи“? Та нали Добрев, който е роден през 1978 г., има претенциите, че е образован, учил се е в САЩ и има практика като политик и министър да словоблудства най-безотговорно и да подстрекава обществеността към анархия и безредици?

Добрев е само един глас в хора на ГЕРБ. Не е солист, но пее фалшиво, както и останалите в бандитския ансамбъл.

Добрев е един от най-ярките примери за отровните семена, които пося Борисов. Тези семена покълнаха и се превърнаха в огромни отровни бурени, а ние още дълго години ще берем гнилите плодове на плевелите. Такива, като Добрев и подобията му са много и, ако ги съберем на едно място, ще се окаже, че те образуват непроходима и дива джунгла – влезеш ли в нея, излизане няма.

Любо Кольовски

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!