Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Аз банка нямам! Ще съдя Рашков! – :) Държа си парите в чекмедже :)

Борисов: Аз банка нямам! Ще съдя Рашков! (НА ЖИВО)

Тотален хаос в държавата.Това е. Тази констатация направи експремиерът Бойко Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ. Всички социолози дават първото място на ГЕРБ, защото хората се уплашиха от хаоса в болниците, от високите цени, констатира Борисов. По-рано Бойко Рашков заяви, че средства, отпуснати от бюджета авансово за строежа на магистрала "Хемус", са преминали през една банка, собственост на Бойко Борисов, със собственика на която той е имал общи фирми. Той допълни, че средствата са изпратени в чужбина. 

Радев като се почувства притиснат с лъжите, пуска Бойко Рашков, заключи експремиерът по повод изявленията на вътрешния министър.

Да кажат коя е тая банка, на коя банка съм собственик, за да си потърся правата в съда, разгневи се Борисов. Ако не кажеш до края на вечерта, утре завеждам дело срещу теб. Абсолютно съм сигурен, че нямам банка. То си има проверки, стрес тестове, обясни Борисов."Кажете коя е банката, за да мога да ви осъдя. Да може и банката да се защити. Ами ако е голяма банка, чуждестранна, става дума за много пари и те ще го осъдят. Хайде каймата от хора, която явно съм ял, може вече да се е похарчила, да каже сега името на банката", допълни той. И натърти, че Бойко Рашков угажда на лъжите на Радев.

Борисов обясни, че кабинетът лъже за цените на газа, като твърдят, че има намаление с 23%. В същото време, останалите казват, че с 27 % се увеличава цената. Така намалението на цената се оказа увеличение за индустрията, заключи експремиерът.

В същото време - служебното правителство на няколко пъти тегли по 1 млрд. дълг, без да каже. И готвят нова емисия за още половин милиард, разкри Борисов.

"Пропагандата на Радев, пусната по всички медии, казал е, че цената на природния газ от ноември намалява с 33%. Това го казва и министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев. Защо лъжат? Как изчислиха, че е 33% това намаляване? Лъжа след лъжа. Официализирана. Минала по медиите, през централните емисии", каза Борисов и обясни, че с 27% се увеличават цените.

На брифинга на ГЕРБ стана ясно, че кметицата на Симеоновград обяснила, че в къщата не са намерени крупни суми, както твърдят органите на реда. "Единствените пари, които са намерени са 100 лв. в якето на мъжа й. Сумите, за които говорят са намерени в друга къща", обясни първият от т на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев. По думите му това е поредната атака и репресия срещу партията от МВР.

"Когато види Радев и партийките около него, че губят, защото всички социологически агенции ни дават първо място, а ние не работим с тях. Затова някои открито работят с други партии", коментира Бойко Борисов.

Бившият шеф на "Пирогов" Асен Балтов пък, който бе на брифинга, атакува здравните органи за това, че твърде късно министърът Стойчо Кацаров издаде заповедта зелен сертификат да не получават веднага хората само с първа поставена доза. Вече трябва да минат поне 15 дни, за да получат зеления си сертификат. "Голям залък лапни, голяма дума не казвай. Няма места в болниците, реанимациите са пълни с пациенти. Като цяло всичко, което виждаме е план, който изобщо не е верен и който беше приет от Министерския съвет", каза проф. Балтов, като цитира изказвания на здравния министър.

"Имам интерес да се разбере коя е Мата Хари, но не знам как ще стане. Когато ме е нямало, тогава са наслагали тези работи в чекмеджето. Грешката й е, че ме е снимала, докато и аз съм там. Не е била само тя и ще направи да обвиня несправедливо някого." Това каза Бойко Борисов, като добави, че има съмнения коя може да е тайнствената дама, която преди година пусна снимки от спалнята на бившия премиер. 

Болници задръстени, цените летят, а министрите буквално лъжат на пресконференция, обобщи Борисов. 

Вчера опитаха да се спасят, като излъгаха за чужбина - че там няма да се броят квитанциите, каза Борисов. И отново добави, че е пипан софтуерът на машините, заради което ГЕРБ са подали жалба до ЦИК. Но от отговора излиза, че ние сме най-ощетената партия, каза Борисов.

Борисов: Аз банка нямам! Ще съдя Рашков! – :) Държа си парите вкъщи :)

Източник/ци: Борисов: Аз банка нямам! Ще съдя Рашков! (НА ЖИВО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!