Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Тотално разбита на парчета Европа, напълно унищожени хилядолетни ценности, невиждана в историята безнаказана политическа корупция. Видео

Ерата "Меркел" приключи, но резултатът от тази ледена епоха остава - тотално разбита на парчета Европа, напълно унищожени хилядолетни ценности, невиждана в историята безнаказана политическа корупция, трайно установени двойни стандарти за страните членки на ЕС, пълна липса на реална военна защита, погазване на основни граждански и човешки права и прочее. Ако същата тази другарка Меркел беше взела и частица от учителя си Кол, сигурно нещата щяха да изглеждат съвсем различно, но за съжаление тя беше престъпно ползвана като политическия инструмен, който угодно превърна целият континент Европа в цивилизационно гробище. Не се вижда с просто око, но всъщност си е точно така. За съжаление! Това, което роди другарката Меркел в България се казва Бойко Борисов. Няма да обсъждам формата и съдържанието на тази личност, но насочвам вниманието ви към лицето, което протектира лично политическото му присъствие и го прегръщаше и целуваше на всяка среща. Това беше Меркел. Резултатът за нас като държава го знаете - поредна национална катастрофа и напълно мафиотизирана държава.

Не забравяйте, обаче, че освен Борисов, много други политически субекти са пристанали на меркеловата линия и сега сочат с пръст Борисов, за да прикрият истинския виновник Меркел. Тези са нечистоплътни гадове и ако очаквате от тях демокрация, по скоро си пригответе сами ковчег, защото те мразят до гроб всеки, който има различно от тяхното мнение. Те са естествено продължение на мракобесните си родители и ментори.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Моят съвет е да не гласувате за партии и псевдо-политици, които не назовават нещата с истинските им имена. Не гласувайте и за тези, които удобно си мълчат по темата докато яхнат метлата, но след това ще ви докарат всичко друго, но не и онова от което имате нужда. Веднъж овластени, вие оставате излъгани, но те ще имат четири проклети години, за да прокарат чуждите интереси и да погребат българските. Мислете, докато е време!
------------------------------------------------------------------------------------------
ЕС отдавна не съществува и всеки, който ви казва обратното е платен говорител. Съюзът беше разбит преди да се роди и да покаже, че има смъсъл, съдържание и бъдеще. От всичко това, днес остана само диктатурата на една псевдо-комисия, която е чиста проба Мафия. Нищо повече. Проблемът е, че на мен лично ми омръза да бъда управляван от плагиати, алкохолици и корумпета - това е цялото съдържание на днешното европейско политическо управление. Това е истината, истината и цялата истина. Гола голеничка.

Време е да погледнем в собствените си възможности. Не към нови държавни дългове.

Николай Марков

May be an image of 1 person

Източник/ци: Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!