Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кристиян Коев: Какво ни казва Кирил Петков с поведението си?! Вие сте простолюдие, а аз съм богоизбран. За мен законите не важат, а вие трябва да гласувате за мен!

Какво ни казва Кирил Петков с поведението си?! Вие сте простолюдие, а аз съм богоизбран. За мен законите не важат, а вие трябва да гласувате за мен!

Какво ни казва Кирил Петков с поведението си?! Вие сте простолюдие, а аз съм богоизбран. За мен законите не важат, а вие трябва да гласувате за мен!

Кирил Петков иска да мине погазването на закона и Конституцията като вид геройство. Опит от негова страна, който за всеки мислещ човек би трябвало да е проява на изключително лош вкус,

липса на морални ценности и

наглост, която граничи с перверзия. Пристъпил си закона, като си мислил, че ще ти се размине? Ами хванали са те! Сега си понеси наказанието с наведена глава.

Кирил Петков обаче явно е решил, че е над закона, който ние от простолюдието трябва да спазваме и арогантно ни казва: вие си го спазвайте, за мен не важи, а понеже съм богоизбран, вие трябва да гласувате за мен! Позиция, която е изключително обидна!

Обидна и за многото българи с двойно гражданство, които не се явяват на избори, защото спазват законите на страната. Петков идва в България, погазва грубо законите и не се знае докато е бил министър какво е сътворил и чии интереси е защитавал.

Точно в такива случаи всички институции пазещи държавната сигурност трябва да се самосезират и да проверят дали наистина не се касае за шпионаж и работа в полза на друга държава. Наглостта е огромна!

Кристиян Коев

Източник/ци: Какво ни казва Кирил Петков с поведението си?! Вие сте простолюдие, а аз съм богоизбран. За мен законите не важат, а вие трябва да гласувате за мен!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!