Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Атанасов:  Хайде стига са ни правили на идиоти! Кирил Петков е канадец, а избирателите на ДПС в Турция са „възрожденци”

Казусът Кирил Петков възбуди до крайност юридическата общност, партийните централи, медийните измекяри и простосмъртните избиратели. Ще започна с това, че тълкуването на Конституционния съд за статута на бившия служебен икономически министър по никакъв начин няма да се отрази на неговия обществен имидж и на електоралните му резултати, пише в свой коментар анализаторът Георги Атанасов във в. „Минаха години“.

 Същото важи и за президента Радев. Напротив, вердиктът на сенаторите, разположени между ЦУМ и Министерски съвет, силно намирисва на Конституционен белот с белязани карти. Тоест на токсична политическа зависимост от Началника на властта след 2009 насам, а това без съмнение ще мотивира още по-силно тенденцията анти-ГЕРБ.

 Хайде стига са ни правили на идиоти!

 Темата е гнила до корен, а наличието на немалко почтени и честни хора по нейните етажи, не променя цялостния мрачен пейзаж и това се знае от всеки непредубеден и не зомбиран сънародник. Ако не беше така, все някой от от крадците в закона щеше да влезе на топло за три десетилетия пазарна икономика. Да, ама блудницата Темида брани силните и богати като една модерна Раймонда Диен, легнала на релси пред влака, повече от някогашните червени величия Тодор Живков, Андрей Луканов, Иван Славков, Милко Балев и Григор Стоичков, ударени в по-голяма или по-малка степен от чукчето на съдията.

Героите от първоначалното натрупване по правило се ползват от евро-атлантическата индулгенция и вероятно по тази причина дянковци, трайчовци, прокопиевци, московци, добревци, параграф 22 не ги лови. Нищо чудно тук и там да играят и финикийските знаци, а върхът на юридическата проституция бе по корем преди две седмици, когато Административният съд извади новите Господари на хазната, така наречените Цеки от разширения списък “Магнитски”.

 Хайде стига са ни правили на идиоти!

Сигурно е, че 90% от оправдателните и условните присъди на едрите криминални, банкови и политически акули след 10 ноември 1989-та са произнесени в резултат от корупционни мотиви. Който трябва си е платил на когото трябва. Между другото какво става с преписката между ДАНС и прокуратурата за недекларираните банкови сметки, имоти в чужбина на публични личности, сред които се срещат висше и по-малко висши магистрати?!

Така агент Николай е достатъчен като манекен и символ на априорната недосегаемост на Конституционния съд. Обаче към фамозния фигура на демокрацията, която непосредствено след 10 ноември 1989-то пращаше БКП в Сибир и искаше разправя по бързата процедура с комунистите. В последствие се оказа, че въпросният тарикат Георги Марков е бил платен доносник на държавна сигурност по най-гадното направление – връзките с чужденци, разврат и бягство зад граница. Тоест служителят на Института за чуждестранни студенти е докладвал на службите кой с кого спи и кой се готви да се измъкне  през Желязната завеса чрез брак с гражданин на друга държава.

По-интересна е историята на демократа Георги Марков след 10 ноември 1989-та. Затова ще се огранича само с неговото присъствие в гладната стачка на 39-те от СДС през лятото на 1991 година срещу Конституцията. Три години по-късно десният марксист от село Веселиново, по-интелигентният Желю Желев, назначи идеолога на градската двойна и тройна реституция въпреки компенсациите на собствениците. 

Важно е да се знае, че споменатият фокусник Георги Марков бе фактор и в управата на футболен клуб “Левски” в периода на руския бандит от европейски произход ала  КГБ Майкъл Чьорни, изгонен като заплаха за националната сигурност от правителството на силния и достоен български премиер Иван Костов. И какво излиза агент Николай уж гладува срещу Конституцията, но малко след това се заклева върху същата Библия, но същевременно обслужва изгоненият от същия знаменател Чьорни. Тоест доносникът лапа президентска заплата, персонална пенсия ала Кремъл и всички прилежащи екстри от данъкоплатцитеу въпреки че работи срещу техния интерес като враг на Конституцията и подлага

на мафиота Майкъл Чьорни. Как при това положение да вярваме на уважаемия съд?! Просто и ясно е – корумпирани подлоги! 

Коя е историческата и фактическата родина?

 Тези кретени от яслата на ГЕРБ,  защото мнозинството от Конституционния съд е назначена от Бойко Борисов чрез неговото магаре Плевнелиев, наистина ни объркаха. Така те принудиха и други като мен, изначало леви избиратели, да се борим със зъби и нокти за десния Кирил Петков, без значение какво ще се получи по-нататък.

 Видно е, че е почтен човек щом като по команда цялото статукво се обедини срещу него. С какво нашенци по света с бг паспорти, каращи таксита, лепящи фаянс и гипс-картон са повече българи от пловдивското момче Кирил Петков?!

Автор: Георги Атанасов

Източник: вестник “Минаха години”

Източник/ци: Правят ни на идиоти! Кирил Петков е канадец, а избирателите на ДПС в Турция са „възрожденци” - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!