Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дни преди изборите Румен Радев вбеси САЩ: Атака към Русия през България няма да има!

Румен Радев се стреми да запази спокойствието на Бългатия!

Новата американска база

Главнокомандвашият на българската армия Румен Радев няма да позволи строежа на нова американска военна база в България. Това стана ясно след отказа му да въвлече страната ни във военен конфликт с Русия.

Руският външен министър Сергей Лавров пусна слуха, че САЩ се готвят да правят нова своя военна база и този път тя ще бъде около Черно море, за да могат да атакуват Русия по морски път. Той дори обяви, че тази база ще бъде построена или в България, или в Румъния, писа Focus-news.net.

Румен Радев вбеси САЩ

Президентът Румен Радев обаче е категоричен, че няма да застраши безопасността на българското население, като допусне пета американска база у нас. Това за него ще бъде пагубно не само за сигурността на много българи, тъй като ако се открие огън срещу Русия, Владимир Путин ще трябва да отвърне, но и за отношенията с нашата освободителка, които при управлението на Бойко Борисов се влошиха много благодарение на шпионския скандал, иницииран от Иван Гешев.

Ако САЩ толкова държи да построи база около Черно море, ще трябва да търси услугите на Румъния. Това пак би застрашило българския народ, но не чак в толкова голяма степен от варианта, в който базата ще се намира край Варна.

Отказът на ген. Радев може сериозно да му навреди на предстоящите избори, тъй като е публична тайна, че САЩ дирижира доста от партиите у нас.

За разлика от случая със зелените сертификати, наложени му от Запада, този път Румен Радев няма да се съгласи с „Големия брат“ САЩ.

Източник/ци: Дни преди изборите Румен Радев вбеси САЩ: Атака към Русия през България няма да има!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!