Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боян Расате: Имам запис как активисти склоняват дете към европейски ценности – Арестуваха Расате за саботиране на европейските ценности?

Боян Расате пред Lupa.bg: Имам запис как гей-активисти склоняват дете към содомия

„Тези педе*астки организации склоняват децата ни към содомия и всякакви извращения. Имаме записи, на които активисти на този център (Rainbow Hub, б.ред.) склоняват 13-годишно момиченце към содомия и групови оргии“.

Това обяви сензационно пред Lupa.bg Боян Станков – Расате от Българския национален съюз. Партията официално е регистрирана като „Български национален съюз – Еделвайс“, от чието ръководство Расате се оттегли през 2010 г.

Расате бе обвинен от ЛГБТИ центъра, че на 30 октомври около 17 ч. нахлул с още десетина човека и изпотрошил офиса им, намиращ се на бул. „Дондуков“ в София.

Групата от мъже и жени за минути изпочупили пространството, крещейки „Викнете полиция“. Те удрили в лицето и едно от намиращите се там ЛГБТИ хора - Глория Филипова, по време на провеждащото се събитие. Техният лаптоп е счупен, твърдят от фондация „Глас“, която се занимава със защита на ЛГБТИ хора.

Провеждащото се събитие към онзи момент било по проблеми с утвърждаване на европейските ценности – трансджендър хората. То е прекъснато. Полицията се е отзовала половин час след подаването на сигнала.

Расате отказва да отговори пред медии дали е участвал в атаката, а в понеделник сутринта дори се наложи микрофонът му да бъде изключен, докато беше в „Нова телевизия“.

„Ще се позова на петата поправка на САЩ, че имам право да запазя мълчание, за да не си навредя. Не участвах в това нещо. Имам право да не давам изявления, които биха ме обвинили в извършване на престъпление. Какво е станало всъщност? Бутнати са две маси и три рафта. Не съм на разпит. Много добре знаете какво се случва в тези организации“, отговори Расате.

Lupa.bg зададе няколко въпроса на Боян Расате, ето целия разговор:

- Каква е вашата истината за случката от 30 октомври?

- За конкретния случай не мога да коментирам в момента каква е истината. Но мога да кажа, че в тази държава, която претендира да е правова, 200 протестиращи педер*си с подкрепата, разбира се, на американския посланик, свалят имунитет.

На този фон 2 милиона протестиращи за две години не можаха да свалят главния прокурор на мафията. А какво се е случило в тоя гей-офис, тепърва предстои да се изясни.

- Вече обяснихте, че обществото много добре знае какво се случва в тези организации, обяснете по-конкретно какво имате предвид?

- Под политическия  и полицейски чадър, който им се осигурява, много хора са наясно каква дейност развиват подобни НПО-а. Тази дейност е свързана със склоняване към проституция, содомизъм и педофилия.

Неслучайно на кадрите, показани от репортажите в медиите, се виждаше във всяка една стая по едно легло. Обяснете ми в кой офис има 4 или 5 стаи с по едно легло във всяка? Толкова ли е натоварен работният им ден, че си лягат и си почиват?

Да не говорим за педа*ската и най-вече педофилската пропаганда, която там е в изобилие.

Да не говорим за порнографските материали, които противоречат както на чл. 10, така и на чл. 11, както и на Конституцията и на Наказателния кодекс на Република България. Но те са там, не се проверяват и ги разпространяват на деца в училища.

- Знаете ли за конкретен случай на разпространяване на порнографски материали сред ученици?

- Разбира се. Ние също така имаме записи, в които активисти на този център склоняват към подобни действия малолетно дете, момиче.

- Към какви точно действия?

- Към содомия и групови оргии.

- Малолетно момиче е карано да прави такива извращения?

- 13-годишно дете, според законодателството на България все още е дете.

- Сега се очаква повдигането на обвинение след сваления имунитет, нали така?

- Има нещо много интересно, освен че се сваля имунитет на кандидат-президент, което е прецедент. Аз не жаля толкова за своя имунитет, колкото за процедурата и за това, че излизаме извън частния случай. Как е възможно да се повдига обвинение и да се сваля имунитет само по твърденията на една от заинтересованите страни? Това означава, че ако утре някой реши да обвини президента Румен Радев в нещо, би следвало прокуратурата да му свали имунитета.

Или ако, да кажем, Кирил Петков извърши документно престъпление, примерно, по чл. 313, би следвало той да остане без имунитет. Виждаме, че подобно нещо не се случва.

- От ЛГБТИ организацията все пак се позовават на записи от охранителните камери.

- Аз, доколкото съм запознат, записи на охранителни камери могат да бъдат доказателствен материал само и единствено, ако са събирани с полицейско разпореждане. Първо, аз не знам дали има някакви записи от камери. Второ, дори и да имат такива записи, те са толкова нищожни, че не струват нищо. И пак стигаме до това, че човек е невинен до доказване на обратното. Когато говорим за правова държава, когато говорим за Булгаристан, нещата са различни.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

Задържаха Боян Расате (ВИДЕО)

Кандидатът за президент е отведен с патрулка след участие в БНТ

Боян Расате е бил задържан преди минути. Той е отведен в Първо Районно управление.

Имунитетът на Расате като кандидат за президент беше свален, след като беше обвинен, че е участвал в нападение на център на ЛГБТИ общността в София.

Той нито потвърждава, нито отрича да е участвал.

Боян Расате е отведен с патрулка след излизането му от участие в БНТ. По-късно е откаран с линейка в болница.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

Източник/ци: Боян Расате пред Lupa.bg: Имам запис как гей-активисти склоняват дете към содомия - Lupa BG

Задържаха Боян Расате (ВИДЕО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!