Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бил Гейтс празнува рождения си ден в Турция с Джеф Безос

Празненството за неговия рожден ден е продължило около четири часа

Бил Гейтс, който преди време беше най-богатият човек в света, е отпразнувал рождения си ден в компанията на основателя на Amazon Джеф Безос, на частно парти в заливче близо до Турския курортен град Бодрум, информира Insider, позовавайки се на местни медии, предаде Profit.bg.

Основателят на Microsoft, чието лично състояние се оценява на 136 млрд. долара, е отпразнувал в сряда 66-ия си рожден ден с Безос и 50 други гости на плажа Sea Me във Фетие, информира турския ежедневник Daily Sabah. Гостите са били транспортирани с хеликоптер от мегаяхтата Lana до уединеното и живописно заливче. Гейтс в момента е наел яхтата на цена от 1.8 млн. евро на седмица, според информация в местните медии. Плавателният съд разполага с фитнес, джакузи, плажен клуб и басейн, според турското издание Yeni Safak.

Гейтс е на почивка по турското крайбрежие и е посетил популярната туристическа дестинация Бодрум през миналата седмица. Празненството за неговия рожден ден е продължило около четири часа, според Daily Sabah. В менюто са били включени местни морски дарове, суши и пица, както и много шампанско. На служителите не е било разрешено да използват телефоните си. Безос се е върнал с частен хеликоптер на своята яхта, която е в близост до град Гьокова. "Летящата лисица," за която се смята, че е собственост на бившия главен изпълнителен директор на Amazon, е забелязана преди това в Турция през 2019 г., информира Insider.

Бил Гейтс: "В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%..."

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Потенциалният отрицателен ефект от ваксината срещу коронавируса

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Бил Гейтс празнува рождения си ден в Турция с Джеф Безос - ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!