Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Възраждане": Скандално видео показва грубо вмешателство на САЩ във вътрешните ни работи

Поднасяме на вашето внимание скандален разговор между конгресмен от Ню Йорк - Claudia Tenney , която задава въпрос към  държавния секретар по външните работи за Европа и Евразия - Габриел Ескобар (Gabriel Escobar). От него  става ясно, че САЩ осъществяват поредното си грубо вмешателство във вътрешните работи на България. Това се казва в съобщение на партия "Възраждане", разспространено до медиите.

'Възраждане': Скандално видео показва грубо вмешателство на САЩ във вътрешните ни работи

Според изказванията във видеото американският посланик в България – Херо Мустафа работи много тясно  с европейските си партньори на място, което означава, че тя вероятно води разговори с българското правителство.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Във видеото, което  прилагаме и което е публикувано в официалния канал на външното министерство на САЩ се говори открито за  влиянието и интересите на САЩ в нашия регион. 

Споменава се също, че в стратегически интерес на САЩ е Македония и Албания да бъдат вкарани в Европейския съюз. 

Припомняме, че България е суверенна държава и всяка подобна провокация се тълкува като пряка намеса във вътрешните работи на нашата страна.

"Възраждане" иска от министъра на външните работи спешно да привика американския посланик и да поиска обяснения от нея за поредната груба намеса на САЩ във вътрешните работи на Република България. След това да поиска отзоваването на Херо Мустафа от страната ни. 

"Възраждане" не одобрява каквито и да било чужди намеси във вътрешните ни работи. България е суверенна и независима държава и такава трябва да бъде. Припомняме, че "Възраждане" последователно и неотклонно защитава българския национален интерес и се обявява категорично против вмешателства и намеси във вътрешните работи на страната ни.

Източник/ци: Възраждане : Скандално видео показва грубо вмешателство на САЩ във вътрешните ни работи | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!