Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Герджиков: Срещу мен има машина, която всеки ден бълва по 3 клевети, нека да е ясно - нямам сестра

"Няма как да има импийчмънт на Румен Радев, защото няма действащ парламент. Той за пръв път каза, че е знаел предварително за двойното гражданство на Кирил Петков. Румен Радев заяви, че всеки трябвало да се води от сърцето си. Не съм писал текстове за попфолк песни. Срещу мен има машина, която всеки ден бълва по 3 клевети, които до края на кампанията ще станат 100. Това са неща, за които не знаех за себе си. Нека да кажа ясно - нямам сестра! С госпожа Митева казваме на първо място, че протягаме ръка към всеки български гражданин. Това звучеше наивно преди 3 седмици, но днес всички кандидати го казват". Това заяви проф. Анастас Герджиков пред БНТ.

"Нека всички кандидати за президентския пост да кажем на хората да се ваксинират, за да излезем от здравната криза, да се обединим около това. Не е работа на президента да замества служебната власт, а да намери начин за диалог. Искам всички граждани да гласуват и да постигнем общество на духа", каза още проф. Герджиков.

Narod.bg: Вицето на ГЕРБ е калинка! Невяна Митева няма право да носи пагони на полковник (ВИЖТЕ ЗАЩО)

Проф. Герджиков: Ако бъда избран за президент, ще проведа реални преговори до съставяне на кабинет

Анастас Герджиков възпял мутрите, жените и парите в 5 чалга хита (ТЕКСТОВЕ)

Учени и преподаватели отказаха покана на инициативния комитет на Герджиков за 1 ноември, съзряха политическа агитация

Източник/ци: Проф. Герджиков: Срещу мен има машина, която всеки ден бълва по 3 клевети, нека да е ясно - нямам сестра - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!