Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Откритието на тази снимка не е мое, но си заслужава да се покаже като факт!

May be an image of 5 people

Откритието на тази снимка не е мое, но си заслужава да се покаже като факт. Факт, който ми показва, че изборът ми за кандидат президентска двойка е сполучлив и не включва досегашни участници във властта.

Датата на снимката е от 2018 година и показва, че нищо случайно няма на този свят. Особено във високите етажи на властта в държавата Абсурдистан. До президента Радев се мъдри бащата на един закононарушител и създател на документи с невярно съдържание - бащата на харвардския издънкаджия Кирил Петков. Случайност? Едва ли! Случаен човек няма да пуснат да седне до президента на една страна. Още в 2018 година тате заработва място във властта на синчето, дето уж от небивал протестен ентусиазъм се появил на площада с плакатчето. Да не си помислите, че си е заработвал протестна биография!? Нема такова нещо! Той възмутен. Силно възмутен от факта, че не е допуснат до властта, а времето си вървииии.....Само дето приятелчето му Асен Василев се успало и не стигнало до площада. И защо ли да се мори излишно!? По това време ( времето на протестите) вече се е знаело, че ще бъде министър - и той, и татин Кире.

Не ме яд, че някой седи до някого. Яд ме и няма да простя за излъганите надежди и това, че ме използваха. И НЕ САМО МЕН!

Източник/ци: Откритието на тази снимка не е мое, но си заслужава

Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!