Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Вицето на ГЕРБ е калинка! Невяна Митева няма право да носи пагони на полковник (ВИЖТЕ ЗАЩО)

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент полк. Невяна Митева се оказа поредната калинка в отбора на Бойко Борисов, разкри Narod.bg. Серийната любовчийка, интимните авантюри на която вече описахме, се оказа и менте-военна, тъй като няма правото да носи пагоните на полковник, с които се кичи.

Истината е, че Невяна Митева не е завършила военно училище, което се изисква за Военна академия, затова и лампазите не ѝ се полагат, обясни полк. Димитър Стоянов, главен секретар на президента Румен Радев.

Защо и как се е стигнало до абсурда Митева да е фалшив полковник, вижте разкритията на главсека на държавния глава във фейсбук:

Гледам кандидата на ГЕРБ за вицепрезидент и чувам как говори добре за необходимостта да се говори истината, за върховенство на закона, за спазване на войнската клетва и все в този дух. Колко е израснала г-жа Митева, казвам си, когато говори за отговорност!

В следващият момент разбирам как тя била дискриминирана и чак на третата година е допусната да кандидатства във Военна академия. Какви са фактите:

Г-жа Митева не е завършила военно училище. До 2002 г. има задължително изискване при кандидатстване във Военна академия да се представи диплома за завършено военно училище.

От 2003 г., случайно или не, това изискване е премахнато. Точно през тази година г-жа Митева е кандидатствала и е приета във Военна академия, когато „дискриминационното условие“ за завършено военно училище е премахнато.  

Интересно, че примерно през 2009 г. изискването за кандидатстването във Военна академия със завършено военно училище го има отново (просто не си спомням как е в периода 2004 – 2008) т.е., отново е въведена това „дискриминационно“ според кандидатката за вицепрезидент на ГЕРБ условие.

Оставям на страна защо е премахнато и върнато изискването за военно училище, но се чудя къде е дискриминацията, за която твърди г-жа Митева през предходащите 2003-а години. Дискриминация ли е това, или г-жа Митева не казва истината – нямах завършено военно училище и не отговарях на изискванията на действащата нормативна уредба.

Нали говори за истината, за върховенството на закона или го говорим само когато и както ни е изгодно? Кажете истината, г-жо Митева, и не се срамувайте от това да я изговорите и няма смисъл една лъжа да бъде прикривана зад нормите на дискриминираните дами в Българската армия.

А тя, Българската армия, за съжаление е прекалено малка, за да не се познаваме и знаем кой, какво и кога е сътворил!

Невяна Митева: Не може от най-високи нива на държавата да се нарушават законите

Източник/ци: Само в Narod.bg: Вицето на ГЕРБ е калинка! Невяна Митева няма право да носи пагони на полковник (ВИЖТЕ ЗАЩО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!