Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Когато Бойко ме обяви за достоен българин, не бях канадец! Гинко билоба?!

Кирил Петков върна лентата назад и срина Борисов и ГЕРБ!

Икономическият министър Кирил Петков умело върна топката в полето на Бойко Борисов и ГЕРБ, които не спират да бълват нападки срещу него и президента Румен Радев.

Кирил Петков нахрани подобаващо Борисов и ГЕРБ

Ден през ден Баце тръби по медии, села и паланки за канадското гражданство на Кирил Петков, което било незаконно и превръщало правото му да участва в политиката и управлението на страната ни дори наказуемо

Явно обаче ГЕРБ удобно забравят един важен момент от близкото минало, в който те лично награждават Кирил Петков с приза „Достоен българин“. А причината са дарените 500 000 лева на Софийския университет.

Към днешна дата ректорът на същия този университет – Анастас Герджиков се напъва в битката за президентския пост, нахендрен там именно от ГЕРБ, припомня informiran.net.

„Аз не знам дали паметта на Борисов е слаба и се нуждае от употребата поне на гинко билоба, или така им е удобно. Но през 2019-та, когато Томислав Дончев лично ми връчи приза, бях българин. Сега съм канадец.

Или причината внезапно да се окажа такъв, са близо 8-те милиарда лева, които доказахме, че са присвоени по престъпен начин по времето на управлението на Борисов“, довърши ги Кирил Петков.

Източник/ци: Кирил Петков: Когато Бойко ме обяви за достоен българин, не бях канадец! Гинко билоба?! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!