Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Предизборен трик: Бойко Борисов заплашен със смърт 2 седмици преди вота

Предизборен трик стои зад новината, че Бойко Борисов отново е заплашен с убийство. Любопитното е, че отново е арестуван мъжът, който преди два месеца заплаши председателя на 46-ото Народно събрание Ива Митева. Полицията в Стара Загора е задържала вчера Любомир Яков, който този път заплашил със смърт и бившия премиер Бойко Борисов точно 2 седмици преди изборите.

Както Narod.bg пръв разкри, несретникът Любомир е изяло под контрола на старозагорския милиционер от ГЕРБ Маноил Манев, а зад „заплахата” прозира поредният куц предизборен трик на шайката за вдигане на рейтинг.

Това се случва само две седмици, след като Яков бе осъден на пробация за срок от три години и 200 часа обществено полезен труд.

Присъдата е за отправени на електронната поща на Министерство на правосъдието заплахи за живота срещу Митева и нейни близки. Случаят се разигра в началото на септември и бе разкрит от органите на реда почти незабавно.

По информация на bTV в началото на седмицата Яков отново е отправил смъртни заплахи срещу Митева, като отново те са получени на мейла на правосъдното министерство.

Този път обаче обект на заплахите е бил и бившият премиер от СИК Бойко Борисов, който има навик на получава заплахи в критични за шайката моменти.

Източник/ци: Предизборен трик: Бойко Борисов заплашен със смърт 2 седмици преди вота - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!