Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Триумф за Радев! Проф. Иво Христов сдъвка Борисов и го изплю

Иво Христов е най-силният коз в ръцете на Румен Радев!

Подкреплението на Радев

Положението за съперниците на Румен Радев на предстоящите избори за президент на 14 ноември става страшно. Една от най-ерудираните и харесвани политически фигури у нас застана зад настоящия президент.

Това е проф. Иво Христов, който е преподавател по “Социология”, но освен това се занимава и с политика, а също така има много познания в сферата на геополитическите отношения.

Проф. Христов е член на Инициативния комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова, писа Boulevardbulgaria.bg. Той се бори с всички сили да елиминира Бойко Борисов от политическата сцена и може би именно това го праща в отсрещния лагер.

Проф. Иво Христов застана зад Румен Радев и Илияна Йотова

Неотдавна социологът беше депутат от квотата на БСП. Партията-майка също подкрепя Радев и Йотова, макар този път това да не изглежда така силно изразено, както беше през 2016 г.

Иво Христов определя партия ГЕРБ като престъпна групировка и дори отрича съществуването й като партия. Според него Борисов трябва да си плати с цялата строгост на закона за всичко, което направи през последните 12 години.

Заставането на едно от най-харесваните лица у нас зад Румен Радев е сериозен коз в ръцете на настоящия президент и дори накланя сериозно везните в негова полза. Социологът е убеден, че ген. Радев е човекът, който може да изведе България от кризата, в която я въвлече Бойко Борисов.

Източник/ци: Триумф за Радев! Проф. Иво Христов сдъвка Борисов и го изплю

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!