Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков: Приключихме! Борисов отива на съд за любимите си магистрали!

Бойко Рашков заяви, че вече има достатъчно доказателства за присвояване на средства!

Бойко Борисов отива на съд и то точно заради любимите си магистрали, които десетилетия ни навира в очите. Това заяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

Бойко Рашков приключи с Бойко Борисов

По думите му вече са събрани предостатъчно доказателства за присвоените милиони от участъци на пътища и магистрали, които дори не са започнали.

„Прибирани са чудовищни суми за участъци, на които до момента не е направена и първа копка. Парите са давани авансово на фирми, потъвали са в сметките им – това се случва миналата година, а до този момент, не е свършена и грам работа.

Да не говорим за магистрала „Хемус“, която не е ясно дали някога изобщо ще видим готова – не и ако Борисов беше останал на власт. Хората сигурно са построили по-бързо Китайската стена“, коментира Бойко Рашков.

Рашков заяви категорично, че откраднатите милиони буквално вонят на асфалт. Това са крадени пари, предназначени за инфраструктурата, които обаче са потънали в лични сметки в Обединените арабски емирства. И вече има доказателства за това.

„Съвсем скоро ще бъдат разсекретени и други материали на спец службите, които гарантират дългогодишна присъда за Бойко Борисов. Той няма да се измъкне сух от водата и това ви го гарантираме“, твърд е Бойко Рашков.

Източник/ци: Бойко Рашков: Приключихме! Борисов отива на съд за любимите си магистрали! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!