Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината лъсна! Служебен министър на ГЕРБ имал британски паспорт (Юлиян Попов бе назначен от президента на хунтата Росен Плевнелиев)

Бойко Борисов, който не спира да плюе Кирил Петков заради забавения от посолството на Отава отказ от канадския паспорт, е разкрит! Тарторът на бандитската партия ГЕРБ стои зад назначаването на българина с британски паспорт Юлиян Попов за служебен министър от несъстоятелния президент Росен Плевнелиев!

Попов, който бе служебен министър на околната среда и водите, назначен от Плевнелиев, е бил с двойно гражданство – британско и българско- при встъпването в длъжност, разкри BIG5.

Въпреки че Попов бил подал молба за освобождаване от британското си гражданство, точно като Кирил Петков, той до края на мандата на служебното правителство на Марин Райков, назначено от Плевнелиев с одобрението на Бойко, и до момента включително, си запазва британското гражданство.

Служебният кабинет с премиер Марин Райков бе назначен с Указ № 56 от 13 март 2013 г. на Росен Плевнелиев. Управлява страната до 29 май 2013 г., след което е наследено от правителството на Пламен Орешарски.

След като Конституционният съд вчера се произнесе по абсолютно същия казус с бившия министър от служебното правителство на Румен Радев, би било редно да разгледа и този случай, макар и със задна дата.

Иначе просто става въпрос за двоен стандарт при спазването на Конституцията и използването на казуса с предизборна цел, която гербопитеците експлоатират на макс според спуснатите от Баце опорки, за които първо Narod.bg писа.

Източник/ци: Истината лъсна! Служебен министър на ГЕРБ имал британски паспорт (Юлиян Попов бе назначен от президента на хунтата Росен Плевнелиев) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!