Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Източна Европа ще бъде Унищожена ако НАТО нахлуе в Русия!

На заседание на министрите от НАТО е била сведена до тяхното знание „Концепция за възпиране и отбрана в евроатлантическия регион“. В нея се предвижда, ни повече, ни по-малко, употреба на ядрено оръжие и едновременно воюване срещу Русия в Балтика и Черно море. Вече се обговорва, както за нас преди 20 години, че няма лошо Украйна да влезе в НАТО, понеже това било отбранителен съюз.

И така, САЩ показаха още по-твърдо намерение да отбраняват Европа до последния европеец.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Удивителното е, че европейците на свой ред изглежда нямат търпение да скочат в бездната, за да доставят удоволствие на своя шогун. Причината се крие в неравното разпределение на власт в ЕС и оттам в НАТО. Западна Европа действа като лидер на континента, но източноевропейците ще бъдат тези, които със сигурност ще бъдат унищожени, в случай че НАТО нахлуе в Русия. Според обявената си доктрина, в този случай Русия ще бъде принудена да използва ракети със среден обсег с ядрени бойни глави. Първо, защото това ще остави възможност за прекратяване на огъня и изтегляне на интервентите, без да се стига до глобална ядрена война; второ, за да се използват оръжията преди нашествениците да достигнат изстрелващите инсталации; трето, Франция и Великобритания са ядрени, а няма да имат много време за мислене. Ако видят пристигащи ракети със съответните балистични характеристики , те автоматично ще нанесат ядрен удар със своите ограничени, но напълно достатъчни арсенали. Оставаме ние, източноевропейците.

И какво се получава? Тези държави, които все още имат някакво влияние върху взиманите съдбоносни решения, носят по-малък риск от тези, които са набелязани за пушечно месо. А „прифронтовите държави“, които най-много ще пострадат, съвсем нямат думата. И не я желаят даже. Това обяснява тихата еволюция на НАТО от безполезност към състояние на ентусиазирано камикадзе.

Западните ни съ-европейци пресмятат зле. Дори примамката да бъде изядена, втори шанс за прекратяване на огъня ще има, след като Обединеното кралство и Франция също бъдат изтрити.

И ако тези мои съждения ви се струват наивни, то припомнете си причините за Първата и Втора световни войни – и за тяхното избухване причините бяха доста глупави. Но войните са факт.“

Авторът Чавдар Найденов е социолог, изследовател и журналист. Завършил философия и социология в Софийския университет. Работил в Политологическия институт към БАН, в социологическа агенция „ТрендБГ“, бил е политически коментатор в редица печатни медии. Завежда направление „Методология и анализи“ в Агенция за социални и маркетингови изследвания „Афис“. Автор, съвместно с проф. Димитър Денков, на първия рейтинг на българските университети.

Източник/ци: Източна Европа ще бъде Унищожена ако НАТО нахлуе в Русия! - Скандално

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!