Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков „з@кла“ ЕС и Америка! Измислените COVID ваксини увяхнаха

Кирил Петков прави всичко възможно да не накара насила българите да се ваксинират срещу Ковид-19!

COVID ваксинацията и зеленият сертификат

Кирил Петков вече официално е нарушил Конституцията. Днес излезе решението на КС, в което се казва, че лидерът на „Продължаваме промяната“ не е трябвало да бъде назначаван като министър на икономиката. Въпреки това решенията, взети от него в тази му длъжност, остават валидни, но засегнатите страни имат право да го съдят. Правото му да бъде депутат към днешна дата е валидно.

Бившият вече канадец обаче много повече мисли за своя народ, отколкото тези, които цял живот са били с едно гражданство. Това стана ясно от това, което Петков и екипът му обещават да направят, ако дойдат на власт.

Кирил Петков „бръкна в здравето“ на ЕС и САЩ

„Продължаваме промяната“ незабавно ще допълни заповедта на здравния министър за издаването на зелени сертификати. Ще могат да получат такъв документ и онези, които имат антитела. Те ще го получават за 3 месеца напред, а след това пак ще бъдат тествани и ако се установи, че още имат достатъчно антитела, зеленият им сертификат ще бъде удължен за още 6 месеца. Така всички преболедували Ковид-19 ще могат да получат въпросния документ, писа Novini.bg.

По този начин ще се провали плана на ЕС и САЩ за ваксинацията срещу коронавирус. Те държат цялото население да се ваксинира, за да си продадат ваксините и съответно да получат огромни суми пари. Кирил Петков им проваля плана за България, понеже огромен брой от хората у нас вече имат антитела и ще получат зелен сертификат без ваксинация.

Преди няколко дни президентът Румен Радев предложи същото нещо на здравния министър Стойчо Кацаров, но незнайно защо той все още не го е въвел и няма изгледи да го въведе.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Потенциалният отрицателен ефект от ваксината срещу коронавируса

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Каква е ролята на графеновия оксид в „безплатните ваксини”?

Източник/ци: Кирил Петков "з@кла" ЕС и Америка! Измислените COVID ваксини увяхнаха

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!