Следвайте "Буднаера" в Телеграм

“Екзекуторът” на Франция Емил Костадинов “екзекутира” Борисов, Радев остава на върха!

Емил Костадинов е сред най-големите почитатели на Румен Радев!

Свикнали сме спортистите да бъдат на страната на Бойко Борисов. През годините лидерът на ГЕРБ правеше и невъзможното, за да си осигури техния глас.

Не така стоят нещата обаче с Емил Костадинов. Славният ни бивш национал по футбол, който “екзекутира” Франция насред “Парк де Пренс” преди 28 години, сега стои плътно зад Румен Радев и Илияна Йотова.

54-годишният Костадинов участва в Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Радев и Йотова, писа Boulevardbulgaria.com. Той е единственият спортист в него, но е убеден, че това е правилният път за България.

Емил Костадинов застана зад Румен Радев и Илияна Йотова

Костадинов има и личен мотив да мрази Бойко Борисов, което може би го е тласнало към Радев. Преди 2 години Борисов оказа натиск над Изпълкома на БФС, чийто член е и Костадинов, Борислав Михайлов да подаде оставка като негов президент. Това не се хареса на членовете на Изпълкома, които бяха под заплахата да изхвърчат от него, особено ако Димитър Бербатов беше взел властта.

Все пак преди седмици Михайлов се завърна на бял кон, а с него и всички останали познати лица. Това обаче не променя факта, че мнозина от тях имат зъб на Борисов.

Ето защо най-вероятно Емил Костадинов се е включил в кампанията на най-големия враг на ГЕРБ Румен Радев. Той обаче вярва, че настоящият президент е точният човек за една по-добра и силна България.

Припомняме, че Емо Костадинов беше част от славния ни футболен отбор, достигнал до полуфиналите на Световното в САЩ през 1994 г. С негов гол България се класира на въпросния форум, където спечели бронзовите медали.

Източник/ци: "Екзекуторът" на Франция Емил Костадинов "екзекутира" Борисов, Радев остава на върха!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!