Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Саша Безуханова събира предизборно бъдещия кабинет

Саша Безуханова събира предизборно бъдещия кабинет

Бизнесдамата и почетен консул на Херцогство Люксембург у нас Саша Безуханова събира бъдещия редовен кабинет, разкриха източници на Lupa.bg. Шефката на политическото училище "Димитър Паница" отправи недвусмислен знак, че стои зад бъдещ съюз между смятани за невъзможни за партньорство досега политически сили, като съобщи, че събира на една маса всички формации с потенциал да прескочат 4-процентната бариера за вход в НС. 

Как изглежда правителството на националното съгласие след изборите за 47-о Народно събрание, ако визията на Безуханова, сочена многократно през последните години за потенциален министър-председател, за стиснати ръце за зелената сделка, се реализира? 

"Всички заедно без изключение" е своеобразното мото на Безуханова, излъчено чрез поканата за форума на 2 ноември със заглавие: "Зеленият дневен ред: програмен или фрагментиран".

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Той трябва да събере и Кирил Петков (ПП), и Даниел Митов (ГЕРБ), и Станислав Анастасов (ДПС), и Христо Иванов (ДБ), и Мария Капон (ИБГНИ), и Драгомир Стойнев (БСП), за да обсъдят заедно бъдещето на зелената енергия и драстичното съкращаване на вредните емисии според предписанията на ЕК у нас, включително и чрез закриване на глава "въглищна индустрия". 

Събитието, организирано от Безуханова, е планирано броени дни преди вота за новия парламент. Тя бе един от флагманите на протестите "ДАНСwithme" за свалянето на Пламен Орешарски и покрай демонстрациите създаде тинк-танка "Move.BG", функциониращ и до днес. А лично някогашният съветник на Бойко Борисов Яне Янев обяви тогава, че Безуханова ще бъде издигната за служебен премиер, ако кабинетът на ДПС и БСП падне. Това не се случи. 

Факт е обаче, че досега Безуханова неколкократно се е обявявала против "рестарт" на АЕЦ "Белене" - тема, по която няма да срещне съгласие на предостоящия форум нито от страна на социалиста Стойнев, нито от Капон, след като от ИБГНИ вече се обявиха "за" размразяването на темата за строителството на Втора Атомна заедно с потенциалното развитие на площадката на "Козлодуй". 

Източник/ци: Саша Безуханова събира предизборно бъдещия кабинет - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!