Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мерките против коронавируса ще се засилват, за да се покрият критериите за усвояване на средствата от Европа по плана за възстановяване

Мерките против коронавируса ще се засилват, за да се покрият критериите за усвояване на средствата от Европа по плана за възстановяване.

За съжаление ни готвят медийно облъчване за ваксинация и зелени сертификати дори от правителство, което беше против мерките на правителствата на Борисов.

Явно натискът от международната общност е огромен. Сега вече мерките са плачевни, ако не и гротески. След като се знае, че ваксинирания е още по – голям приносител на заразата, а за ваксините няма никаква информация, се потвърждават страховете на хората, че има нещо гнило в цялата ситуация. След зелените сертификати ще влезе в сила и локдаун. Ако няма мерки и ваксинирани, правителството не може да усвои парите от Брюксел по програмата за възстановяване.

Всичко отново е за финикийски знаци за разпределение, от които голяма част е възможно да бъде открадната.

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Потенциалният отрицателен ефект от ваксината срещу коронавируса

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Десетте Нови Заповеди: 1. "Поддържайте човечеството под 500 милиона..."

Източник/ци: Мерките против коронавируса ще се засилват, за да се покрият критериите за усвояване на средствата от Европа по плана за възстановяване.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!