Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кандидат президентът от БНО Георги Георгиев – Готи обяви, че гласувайки с номер 22, ще въведе военно положение за отмяна на мерките

Кандидат президентът от БНО Георги Георгиев – Готи обяви, че гласувайки с номер 22, ще въведе военно положение за отмяна на мерките, които са неофашизъм.

Кандидат президентът от БНО Георги Георгиев – Готи обяви, че гласувайки с номер 22, ще въведе военно положение за отмяна на мерките, които са неофашизъм.

Георги Георгиев – Готи от БНО заяви, че ако бъде избран за президент, ще обяви военно положение да се премахнат ковид мерките.

Според него такъв неофашизъм не е виждан от времето на нацизма и фашизма. На въпроса на водещата в БНТ има ли световна конспирация, Готи потвърди и обясни, че фармацевтичните компании, които имат бюджети по – големи от националния бюджет на САЩ например могат да си купят колкото искат правителства.

В момента върви легализирана корупция, каза Георгиев. „С риск да ни падне рейтинга ще кажа, че Румен Радев – Грипена е съучастник в това безумие. И той се извъртя.

В началото беше против. Сега защитава зелените сертификати. Подобна идея е имало още 1939 година по време на Втората световна война на фашистите и в момента наблюдаваме неофашизъм.

На световно ниво няма нито едно доказателство за изолиран случай на Ковид-19.

Дори при наше запитване имаме официален документ от МЗ да дадат доказателство за този елемент и от отговора им става ясно, че такъв няма. Стигнахме до там,

че вече ще бъркат в носовете и устите на децата ни, което е пълно потъпкване на човешките права. Тази ситуация е унизителна, а никой няма право по Конституция да ни унижава или заставя.

Някой трябва да тропне по масата и да нареди това да приключи, ако трябва и с военно положение да ни защити от външните сили.“

Готи обясни, че е с бяла престилка в студиото, защото трябва да бъде излекувана българската общественост. Готи обвини Румен Радев, че е влязъл в задкулисието на олигарха Иво Прокопиев.

„Потъпкването на конституцията се прави непрекъснато. Дори сегашното правителство е нелегитимно, защото никъде в конституцията не пише, че то се заклева пред президента. По конституция те трябва да се закълнат пред Народното събрание и след това то се разпуска. Не ме прекъсвайте когато говоря за пандемията. Всички наши активисти по протестите са с бели престилки. Виждам и все повече наши съмишленици. Ние ще отменим всички мерки. Ние сме красиви, умни и говорещи няколко езика и няма да оставим да ни мачкат“, каза Готи от БНО.

Източник/ци: Кандидат президентът от БНО Георги Георгиев - Готи обяви, че гласувайки с номер 22, ще въведе военно положение за отмяна на мерките, които са неофашизъм.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!