Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рашков не може да спечели война с Борисов, Пеевски и Маринов. Брендо няма да го поръча, но Сретен Йосич може да разкеши

alt

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков вкара в предизборна употреба поредния медиен пласмент - министър на вътрешните работи в правителство на Бойко Борисов бил свързан преди 12 години с много известен наркотрафикант, но нямало сега да оповести кой е той. 
 
"Служител на по-ниски нива преди 12 г. е бил установен от специалните служби в нерегламентирани контакти с доста известен наркотрафикант. Събрани са материали, според които той е получавал заплата от него, за да му прави услуги. По-късно този човек се е издигнал до поста министър на вътрешните работи по времето на Борисов. В момента не мога да ви кажа името на този министър, както и на наркотрафиканта. Но материалите са в МВР, запознах се с тях лично - и скоро ще съобщим повече информация", заяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков, цитиран от Dir.bg. 
 
Бойко Рашков е влиятелна фигура - като шеф на следствието в кабинета "Виденов" е бил близък с по-големи "босове" от много известния наркотрафикант, т.е. Евелин Банев-Брендо, с когото установил нерегламентирани контакти преди 12 години Младен Маринов, визиран от министъра на МВР. Тези "босове" обаче са много по-близки с Бойко Борисов - не само по линия на Младен Михалев-Маджо заради общия офис. 
 
Бойко Рашков не може да спечели войната с Бойко Борисов - президентът го е назначил за вицепремиер и министър на вътрешните работи, но тези "босове" са винаги на власт. 
 
Бойко Рашков не може да спечели и войната с Делян Пеевски - свързан е с толкова мощни трансгранични корпоративни и властови фактори, както в Русия, така и в САЩ, че не може да го извади от играта.
 
Бойко Рашков не може да спечели войната и с Младен Маринов, за котото намеква за нерегламентирани контакти с Евелин Банев-Брендо. Той е работил по Брендо, но се е "отчитал" на американците за италианската и сръбска линия, чрез която има писта до... Сретен Йосич (Борисов я дублира).
 
Министърът на вътрешните работи си отвори война на три фронта - Борисов, Пеевски и Маринов са "партия". Няма как да я спечели - дори да е министър на вътрешните работи в кабинет "Радев" след парламентарните избори.
 
Защото не атакува Борисов, Пеевски и Маринов, където са уязвими - бившият премиер за една "стара варненска история" (Пламен Щирков и инкасото), която е в грамите на посланик Джон Байърли, Пеевски за боса на турската мафия и собственик на казина в България Седат Пекер като поръчител на акцията срещу Божков, Маринов за "оперативното внедряване" при Мето Илиенски (ама това е преди повече от 25 години, а не 12), а пласира интрига с Брендо. И защото "партията" е много мощна и свързана с ключови вътрешни и външни фактори.
 
Евелин Банев-Брендо е сериозен играч - "поръчвал" е знакови фигури, сега няма да скочи срещу министъра, но след мандата ще върне "ресто", не че ще го "поръча", но ще го вкара в оперативния интерес на партньорските служби заради връзки с "босове", които също са били в схеми за наркотрафик. 
 
Сретен Йосич-Йоца Амстердама, който също като Евелин Банев-Брендо е свързан с руски и американски служби, може да разкеши заради интригата "Младен Маринов-Евелин Банев-Брендо", която осветява сръбската връзка в трафика. Освен това Йосич е в един отбор с Брендо във войната с клана на "краля на кокаина" на Балканите Дарко Шарич. 
 
Сретен Йосич е "партия" и с Бойко Борисов, въпреки публикациите в медии, че щял да го "поръчва" - 20 години го "поръчва". И? Дали оперативната връзка между Йосич и Борисов не е Младен Маринов, който още от "оперативното внедряване" при Мето Илиенски държи "сръбската линия"?!  
 
Бойко Рашков вкара предизборна медийна интрига - Младен Маринов е водач на листата на ГЕРБ-СДС за София област втори в Ловеч, но пласментът няма да има ефект, ако не изкара доказателства. 
 
Не че дори да докаже връзка на бившия министър на вътрешните работи с Брендо ще го извади от играта. Младен Маринов ще върне "ресто" - разработвал е Евелин Банев-Брендо като Мето Илиенски. 
 
Министърът на вътрешните работи обаче ще разкрие оперативна информация, която може да освети връзки с партньорски служби и контактите им с "агенти" като Маджо, Брендо и Йосич. 
 
Бойко Рашков  игра хода с медийния пласмент, за да провокира Бойко Борисов. И той реагира остро, защото Младен Маринов му е много важен - не само заради връзката с Делян Пеевски. 
 
Вицепремиерът и министър на вътрешните работи няма да срути кампанията на ГЕРБ-СДС с тази акция. Борисов може да се притесни само ако го атакуват външни фактори, а по пистата с наркотрафика те няма осветят оперативните си контакти. 
 
Борисов, Пеевски и Маринов ще върнат Ресто на Рашков в предизборната кампания с организиране на провокация за "купуване на вот", която да дискредитира оперативните мероприятия и акции на МВР и службите.
 
bgsniper.com

Източник/ци: Рашков не може да спечели война с Борисов, Пеевски и Маринов. Брендо няма да го поръча, но Сретен Йосич може да разкеши

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!