Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветана Манева: Има едно единствено спасение за България и то се казва Румен Радев!

Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев на предстоящите президентски избори на 14 ноември!

Звезадата от легендарната комедия „Дами канят“ Цветана Манева е сред известните личности, които застават с името си зад настоящия президент Румен Радев в кандидатурата му за втори мандат. Актрисата не крие своите пристрастия към бившия летец, тъй като именно той е основната фигура, която допринесе за свалянето на престъпния режим на Борисов.

„Румен Радев е най-великият ни политик през последните 30 години. Той е в основата Борисов да падне, той мисли за народа и е единственият президент, когото сме имали и когото го е грижа за хората.“, смята проф. Манева, която преподава „Актьорско майсторство“ в Нов Български университет.

Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев

Тя никога не е криела негативното си мнение за Борисов и всички около него. Преди година звездата на родния театър и кино се подписа за неговото сваляне, а сега участва в Инициативния комитет, който издигна Румен Радев и Илияна Йотова като кандидат-президенстка двойка.

„Борисов ни направи най-бедните, най-болните и психически смачкани хора в Европа. Има едно единствено спасение и то се казва Румен Радев.“, смята актрисата, пише 365novini.com.

Източник/ци: Цветана Манева: Има едно единствено спасение за България и то се казва Румен Радев!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!