Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новия клас роби на Голямото нулиране – специална операция по пътя на радикално преструктуриране на Стария свят


Голямото нулиране

/Поглед.инфо/ В началото на октомври редица западни медии съобщиха за грубо отношение към мигрантите по границите на няколко страни от ЕС. Реакцията на Брюксел последва бързо: еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон призова властите на Гърция, Румъния и Хърватия да разследват инцидентите възможно най-скоро и намекна, че някой е отговорен за "кланетата" по границите.

Активистите за правата на човека от “Амнести Интернешънъл” и холандската “Лайтхаус Репортс” бяха първите, които съобщиха за "неадекватното" поведение на граничните служители. Холандска неправителствена организация публикува кадри на маскирани лица, които бият мигранти на хърватско-босненската граница. И в същото време доклад за това как държавите от Източна Европа от началото на 2020 г. са извършили стотици действия срещу бежанците като част от „насилствена кампания на неоправдана жестокост“. Показанията на жертвите и видео материалите са били събирани от журналистите от “Лайтхаус Репортс” в продължение на осем месеца. Публикацията има такъв ефект, че буквално на следващия ден Загреб започва разследване и трима граничари бяха уволнени.

Откъде такава загриженост за съдбата на „клетите бежанци”? Оказва се, че фондацията на братя Рокфелер и “Отворено общество” на Джордж Сорос са сред спонсорите на “Лайтхаус Репортс” . Този магнат и финансов мошеник отдавна примамва тълпи от азиатци и африканци в Европа. Медиите, контролирани от Сорос, публикуваха материали, в които се посочва, че превозвачите на мигранти нямат нищо общо с контрабандистите. В разгара на миграционната криза през 2016 г. този благодетел отпусна половин милиард долара за социални инициативи в помощ на мигрантите. Правозащитници, зависими от парите на Сорос, ентусиазирано преувеличават случаите на "жестокост" срещу нелегалните имигранти, влизащи в ЕС. Либералните медии последователно формират у читателя картина на системното посегателство срещу бежанците в неравностойно положение от страна на полицията и граничната охрана.

Кампанията в подкрепа на влизането на мигранти и срещу Агенцията за външни граници на ЕС се ръководи от “Белингкет”.Едно от основните направления на дейността ѝ е подпомагането на нелегалната миграция към САЩ и Европа. „Разследванията“ на “Белингкет се финансират чрез механизма “Разследваща журналистика за Европа”, който се финансира от “Отворено общество” на Сорос. Един от членовете на екипа на “Белингкет”, Башар Дийб, работи директно с “Лайтхаус Репортс”, а самият “Белингкет”, създаден от британеца Елиът Хигинс, е известен с връзките си с ЦРУ.

Според редица експерти миграционните вълни, заливащи Европа, не са природно бедствие, сполетяло внезапно европейската цивилизация, а умишлена специална операция по пътя на радикално преструктуриране на Стария свят. Транснационалният бизнес се нуждае от евтина работна сила, тъй като това увеличава нормата на възвръщаемост на собствениците на капитал.

Освен това Европа всъщност спря възпроизводството на населението си по естествен начин.

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

До 2050 г., с изключение на имиграцията, вместо сегашните 728 милиона европейци, континентът ще бъде със 130 милиона по-малко, което е еквивалентно на загубата на населението, живеещо в Германия, Полша, Дания, Норвегия, Швеция и Финландия, взети заедно. Според експерти целта е да бъдат доведени най-малко 60 милиона мигранти в Европа. Всъщност говорим за най-новата форма на робство. Разликата е, че ако по-рано робите - евтината работна ръка - са били внасяни със сила, сега те се преместват сами в Европа.

Според френския католически вестник “Ла Кроа”, според правозащитните организации, съвременното робство поглъща десетки милиони хора по света. Включва трафика на хора и свързаните с него форми на експлоатация. Това робство „обхваща целия свят и преди всичко Азия, но в момента в него има нова тенденция: активно разширяване в Европа“. Както отбелязва британската консултантска компания “Вериск”, до 2017 г. различни форми на най-новото робство са се разпространили в три четвърти от страните от Европейския съюз.

В същото време стимулирането на проникването на чужди културни елементи в Европа работи за Голямото нулиране, обявено от Клаус Шваб и принц Чарлз на форума в Давос през 2020 г., което се превърна в символ на вярата за глобализма.

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“

Разчитайки на „диктатурата на пандемията“, глобалният елит започна драстично да променя управленските структури на огромни части от населението, елиминирайки такова месещо му се ниво на управление като националната държава. В този контекст масовата миграция към Европа на имигранти от азиатски и африкански страни играе важна роля, която подкопава национално-държавната идентичност на големи и различни европейски общности, като стъпка по стъпка превръща тези общности в безлика манипулирана маса. Свидетели сме на формирането на новия клас роби на Голямото нулиране.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: Роби на Голямото нулиране - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!