Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изгониха Луна от БТВ. Тя към Томов, Малинов и Сидеров: Лупи, Шпионина и онзи, дето се скри. Мястото ви е в затвора

Кадър БТВ

Скандално протече дебатът тази сутрин в студиото на БТВ.

Стигна се до изгонването на Луна Йорданова от дебата.

Зрелището се разигра още с обявяване на участниците и отказа на Волен Сидеров да заеме своето място.

 Той обвини водещата Мария Цънцарова, че БТВ прави ПР на Луна Йорданова. Това потвърдиха и другите двама участници Николай Малинов и Александър Томов. Те все пак отговориха на първия въпрос на Цънцарова. Когато думата получи Луна, тя отговори така:

„Хората в това студиото трябва да бъдат в затвора, защото нищо не са направили за народа си, въпреки дадените от тях обещания в миналото”.

Сред това изчете предложение за закон за лустрация, отстраняване на всички комунисти и бивши служители на ДС и техните доносници от заеманите длъжности. Съд и затвор за престъпниците, които направиха България най-бедната страна.

Тя взе нещата в свои ръце и отиде с документа до Томов. "Лупи, подпиши, ако си съгласен. Пред всички зрители да знаем какъв президент ще бъдеш ти", му каза тя. Той отказа. После отиде при русофила Малинов: "Питаме и един шпионин. Ще подпишете ли?". Той отказа и скочи като ужилен: „Отказвам да призная дебата. Това е шоу. Моля продуцентите да не толерират такова хулиганско поведение. Моля хулиганите да бъдат изведени от студиото“.

Цънцарова я призова: "Моля, да излезете от студиото."

Микрофонът на Луна веднага секна. След като разбра, че "остава без глас" Луна се врътна кокетно, заявявайки: „Под достойнството ми е да бъда с подлога в едно студио“. Тя демонстративно напусна, усмихвайки се на камерата.

Александър Томов заяви след края на сценката по адрес на Луна: „Това е сценарии, той започна отвън. Това е грозна сцена - от облеклото й, от позите й още. Това е сценарии с неясно участие. Унизително е! Тя се държа крайно неприлично по женски. Силно съм притеснен какво правим тук“, цитира Факти.

Няма никакъв сценарий, заяви Цънцарова.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Изгониха Луна от БТВ. Тя към Томов, Малинов и Сидеров: Лупи, Шпионина и онзи, дето се скри. Мястото ви е в затвора

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!