Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нима, да стопиш населението с няколко милиона не се нарича геноцид?

May be an image of 1 person

Димитър Байрактаров

Отдавна тези мисли напират в главата ми. От доста време ги потискам в себе си, но днес реших да ги споделя с всички вас. Реших да го направя, защото политическото лицемерие придобива огромни размери! Както знаете, днес всички са загрижени за нас и нашето здраве! Дори забелязаха, че смъртността в България е много висока, нищо, че тя си е такава от поне 15 години! И тук възниква въпросът- Защо българите не вярват на политиците?

Как да вярват? Нима, тези, които днес ни убеждават, че са загрижени за здравето ни не са същите пред очите, на които милиони български пенсионери бяха подложени на държавен геноцид и са оставени години наред да живеят с по няколко левчета на ден! Нима, тези, които днес изведнъж станаха много загрижени за здравето не знаеха, че с няколко лева няма как да си купиш качествена храна, да платиш сметките на монополистите за ток, вода и парно? Нима, същите тези не знаеха, че българите умират, защото не можеха да си купят лекарства и да отидат на лекар? Нима, същите тези не знаеха, че нацията се топи защото младите семейства бяха работещи бедняци и трудно издържаха себе си, камо ли да отглеждат и деца? Нима, да стопиш населението с няколко милиона не се нарича геноцид?

И днес, същите тези, се опитват да ни обясняват колко били загрижени за нас! Не! Не са загрижени за нас, а за жалките си животчета и за ограбеното от нас!

Същите тези, бяха хората, които създадоха условията да бъде унищожена българската хранителна промишленост, земеделие, животновъдство и образование! Същите тези, допуснаха в България да се внасят отровните храни от ЕС и откъде ли не още! И от какво да му пука на българина и да се страхува? Да работи и да живее, за да пълни гушите на монополисти, банкери, ЧСИ-а и крадливи политици ли? Или да очаква поредните лъжливи месии да се появят с нови схеми за крадене и измами?

Дори и сега, когато заразата върлува навсякъде, тези, които уж много мислели за нас не пропускат възможността да ни ограбят чрез високи цени на ток, дърва, газ и горива!

Ето затова българите не вярват на политиците и затова няма да отидат да гласуват, защото и тук цинизмът е пълен! За да отидеш на работа, трябва да имаш зелен сертификат, ама, за да гласуваш за крадците може и без него, а уж много мислели за нас! Мислят само как да се хванат за зеленото!

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Десетте Нови Заповеди: 1. "Поддържайте човечеството под 500 милиона..."

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!