Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова: Как хората да вярват във ваксините след всички идиотии на килограм?!

Мика Зайкова е убедена, че властите са неадекватни в много случаи!

Тотална липса на разум и адекватни, последователни действия спрямо мерките и ваксините. Това е мнението на Мика Зайкова, която категорично настоя никой повече да не нарича българите антиваксъри.

Мика Зайкова в недоумение от глупостите на управниците

Най-възрастният депутат от ИТН на Слави Трифонов заяви, че хората са объркани от неточната информация, която им се дава. А сега и новото 20 – забраната да живеят нормален живот ако нямат зелен сертификат.

Фактът, че наличието на антитела след преболедуване, не е достатъчен на властите, които упорито настояват за ваксинация, е може би най-големият и безумен проблем.

„Онзи ден доказан лекар го заяви в ефир. Как ще карате хора с антитела да се ваксинират?! Това е все едно да предизвикаш сам цунами в организма си. Това обяснява човекът, но никой не го слуша. Доказано е, че хора, които са изкарали болестта, са много по-защитени от ваксинираните“, смята Мика Зайкова.

Също така тя намира за нелеп и странен фактът, както масовата част от българите, че Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ и още няколко родни политици бяха ваксинирани от една и съща медицинска сестра.

„Една и съща жена, навсякъде е тя. В мрежата вече е пълно със снимки, хората коментират и питат. И с право. Кой сега може да ги увери, че на тримата е поставена ваксина, а не физиологичен разтвор. Примерно. Питат и въпросите им са напълно адекватни“, подкрепя ги Мика Зайкова.

Източник/ци: Мика Зайкова: Как хората да вярват във ваксините след всички идиотии на килограм?! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!