Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доц. Петър Атанасов от “Пирогов” срина министър Кацаров с истината за зеления сертификат (ВИДЕО)

Петър Атанасов разби на пух и прах здравния министър!

Началникът на Ковид отделението в “Пирогов” избухна срещу здравния министър д-р Стойчо Кацаров. Доц. д-р Петър Атанасов направи на две стотинки решението за зеления сертификат.

Д-р Атанасов е възмутен и направо бесен от факта, че болниците останаха без персонал, тъй като медицинските лица нямат “зелен сертификат”. По този начин болните от COVID-19 у нас остават на произвола на съдбата.

“Как медицинска заповед, която трябва да ограничи заразата, затвори ефективно местата, където тази зараза се лекува?”, изригна шефът на COVID отделението в “Пирогов”.

Той разкри, че в момента има 170 пациенти в болницата, които остават в ръцете на един лекар, една мед. сестра и една санитарка. Това е наистина безумие.

Доц. Петър Атанасов изригна в ефир срещу новите коронамерки

Доц. Петър Атанасов изрази в ефира на Нова телевизия възмущението си и относно факта, че не се издава “селен сертификат” на базата на антитела, които имаш в организма си.

“Нали ваксинирането е с цел да се изработят антитела. Е, тия, които ги имаме, защо не ни ги признават? Ние сме доказателство, че тоя имунитет е ефективен. Нямам нито един повторен случай, нито един за 2 години.”, избухна доц. Атанасов.

Той и повечето му колеги очевидно са изкарали заболяването и вече имат естествен имунитет към този вирус. Атанасов е категоричен, че досега щяха всички да са измрели в Ковид отделението, ако беше така, както го описват и отново има вероятност да се заразиш и разболееш.

Вижте видеото отдолу, в което направо срина министър Кацаров и дори определи заповедта му като “професионално малоумие”!

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Потенциалният отрицателен ефект от ваксината срещу коронавируса

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Евала! Доц. Петър Атанасов от "Пирогов" срина министър Кацаров с истината за зеления сертификат (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!