Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: ГЕРБ да избират – Борисов в затвора или край на участието им във властта!

Кирил Петков и Асен Василев са категорични – няма да мине без съд, присъди и затвор!

Този път работата е сериозна и измъкване няма. В това е категоричен Кирил Петков, по отношение на дългогодишното престъпно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Кирил Петков – ултиматумът към ГЕРБ е категоричен!

Петков смята, че промяната в България вече е настъпила и тези избори ще сложат окончателния и справедлив завършек на нещата. В това е сигурен и другият съосновател на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

„За да продължат по някакъв начин в управлението и да влязат в преговори с нас и останалите партии, ГЕРБ трябва да избират. Да избират между затвор за Борисов или край на реалното им участие във властта.

Защото този път осъдени ще има и то ефективно. Първият, който трябва да понесе отговорността за престъпленията си, е бившият премиер. Заедно с него на „опашка чакат“ и няколко други човека. Знаем, че в партията им има и читави хора, които обаче няма да имат шанс за изява, докато мафията не бъде ликвидирана“, убеден е Кирил Петков.

Той и Асен Василев заявиха, че трябва да се сложи край на течовете и кражбите от държавната хазна и да се работи за реалното събиране на мощно укриваните до момента данъци от структури, олигарси и подставени лица.

„Всички тези откраднати пари, ще се вложат в двете най-важни неща – здравеопазване и образование. Склонни сме да водим преговори с всички влязли в парламента партии, стига да се обединим и да се водим само и единствено от държавните, а не лични интереси“, казва Кирил Петков.

Източник/ци: Кирил Петков: ГЕРБ да избират – Борисов в затвора или край на участието им във властта! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!