Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кристиян Коев към министрите на здравеопазването, образованието и науката: Не се грижете за здравето на близките ми хора. Ще носите наказателна отговорност!

Кристиян Коев към министрите на здравеопазването, образованието и науката: Не се грижете за здравето на близките ми хора. Ще носите наказателна отговорност!

Господа министри на здравеопазването и образованието, ние българските граждани не сме ваша собственост или на която и да било световна фармацевтична компания!

Аз не желая да бъда една от многото овце, които блеят в света, защото им насадихте страх за живота им. Няма да коментирам дали страхът е обоснован или не, но съм категоричен, че ми нарушавате всички човешки права, които са гарантирани от Конституцията! В момента погазвате както правата ми с тези абсурдни мерки, така и на моите деца, които са първи и трети клас. Това са подсъдни действия, за които ще предприема съответните мерки срещу вас!

Също така ще ви помоля да не бъдете толкова загрижени толкова много за моето и на близките ми здраве! Факт е, че който е ваксиниран също е приносител на вируса.

Така че за останалите няма никаква разлика дали си ваксиниран или не. Който се страхува за живота си е свободен да се ваксинира. Това е негово лично право. Мое е да не се ваксинирам.

Искам да отбележа, че щом трябва да се попълва декларация информирано съгласие за да се ваксинираш, аз не съм съгласен и съм се информирал, което означава че ваксината е доброволна! Чрез тези декларации фармацевтичните компании бягат от отговорност за собствения си продукт и това ми прилича на експеримент, в който се опитвате да ни въвлечете всички. За съжаление на този свят има грамотни и мислещи хора, макар и малко. И да уточня! Това не е антиваксърство, защото всички ние сме ваксинирани с всички останали задължителни ваксини. Моля да отмените малоумните мерки без да ми обяснявате как е по света! В България явно интелектуалното ниво на населението е по – високо от останалия свят, щом само 20 процента са отишли да се боцнат.

Но не се опитвайте да принуждавате останалите 80 процента като насаждате страх. Това е престъпно и ако не се лъжа, склоняване и принуда в НК. Продажността има граници! Отменете мерките! В противен случай ще ме принудите да изляза по улиците на протести с хиляди други граждани! А дали физическото нападение е позволено или не, то господин министър на образованието,

и Вие престъпвате закона като ни принуждавате децата да стоят вкъщи, а родителите да не могат да работят! Не очаквайте че когато пристъпвате закона и Конституцията на страната гражданите са длъжни да спазват същите тези права! Вразумете се, докато е време!

Кристиян Коев

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

 

Източник/ци: Кристиян Коев към министрите на здравеопазването

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!